Bugun...

"gestas/3/haber-gonder/s/keywords/gestas" İLE İLGİLİ HABERLER

Sezon sonu yaklaştı, sefer sayısı azalıyor
Gestaş, 2-16 Eylül tarihleri arasında geçerli olacak sefer tarifesinin duyurusunu yaptı. Yavaşlayan sezondan ötürü sefer..
Gestaş tarifeyi 30 Haziran’a kadar uzattı
Geçen hafta Gestaş tarafından açıklanan ve 10-16 Haziran arasında geçerli olacağı belirlenen tarife 30 Haziran tarihine ..
Gestaş’tan “Ada Araç Kartı” sahiplerine önemli duyuru: Kartlar Yenileniyor
Gestaş’tan yapılan açıklamada Bozcaada’da oturan ve otomobili ile geçişte ekstra geçiş indirimi hakkı tanıyan Gestcard A..
Bozcaada’da kar ve fırtına etkili oldu
Kuzey Ege’de iki gündür devam eden fırtına ve kar yağışı Bozcaada’yı da etkiliyor. Olumsuz hava koşulları sebebiyle feri..
Bozcaada’da hafta sonu hava sertleşiyor
Bozcaada hafta sonu şiddetli rüzgarlı bir hava dalgasının etkisine girecek. Yaklaşık dört gün boyunca etkisini sürdürece..
Reklam haberlerimiz ile seçmene direkt ulaşın
31 Mart’ta gerçekleşecek yerel seçim için Bozcaada da seçim iklimine girdi. Başkan adayları, meclis üyesi adayları ve mu..
Bozcaada’da fırtına ve yağış var!
Gestaş İskele Sorumlusu Kemal Önal’ın tahminlerine göre Bozcaada’yı önümüzdeki hafta önce lodos, sonra ise poyraz fırtın..
Trafik Uygulaması bu sezon için sona erdi
Okulların da açılmasıyla Bozcaada’da yaz sezonunun sonuna geldik. Adada turizm devam etse de okulların açılmasıyla Trafi..
Gestaş bazı ücretlere zam yaptı
Gestaş Denizcilik İşletmeleri iskelelerinde geçerli olmak üzere bazı ücretlere zam yaptı. Bu yeni fiyat tarifesi Geyikli..
Havalar güzelleşti, ek seferler başladı
Fırtınalı, yağışlı ve soğuk haftaların ardından havaların ısınmasıyla Geyikli-Bozcaada arasında karşılıklı olarak sık sı..
HABER ARA
Bozcaada Bağcılığı
SON YORUMLANANLAR HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR

Adada zincir market açılması konusunda ne düşünüyorsunuz?


 YUKARI