Bugun...


kostasalto

Sanayiye yeni nalbur açıldı, A’dan Z’ye her şey mevcut
Adada “Bulgar Niyazi” olarak tanınan “Niyazi Şaban” Bozcaada Sanayisi içine nalbur dükkânı açtı. İki hafta önce açılan ve çividen çimentoya, boyadan verniğe bir nalburda bulunması gereken her şeyin yer aldığı “Paradima Nalbur” haftanın her günü hizmet verecek.

Mobil Reklam

Sanayiye yeni nalbur açıldı, A’dan Z’ye her şey mevcut
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Bozcaada Sanayisi içine yeni nalbur açıldı. Adada yıllardır ticaretle uğraşan ve “Bulgar Niyazi” olarak tanınan Niyazi Şaban, sanayi içerisinde iki hafta önce bir nalbur dükkânı açtı. Dünyaca ünlü boya markası Jotun’un bayiliğini alan Niyazi Şaban, fiyatların Çanakkale ile birebir aynı olduğunu ve hiçbir fiyat farkı eklemediklerini belirtti. Ellerindeki karteladan renk seçimi yapan müşterilerin istedikleri renk boya anında özel makinede üretilip, müşteriye sunuluyor.

Boya ile ilgili vernik, fırça, alçı çeşitleri, kireç gibi birçok malzeme de yine nalbur dükkânında yer alıyor.

Paradigma Nalbur ismiyle iki hafta önce açılan ve ferah, temiz ve düzenli yapısıyla dikkat çeken nalbur her gün açık olacak. Pazar günü de tatil yapmayacak olan dükkân müşterilerine kaba inşaatla ilgili her türlü çözümü sunacak.

Çivi, cıvata, çekiç, tornavidadan kum, çimento, membran, OSB, Boardex, Kalekim, taş yünü, cam yünü, toprak gibi A’dan Z’ye her şeyin bulunduğu nalburda nakit veya kredi kartı ile alışveriş yapılabiliyor.

İki hafta önce satışa başlayan ve yüzlerce çeşit ürünle neredeyse her şeyin satıldığı Paradigma Nalbur’da ayrıca traktör, kepçe gibi araçlar da kiralanabiliyor.

Niyazi Şaban, adalıları açılışa özel indirimli fiyatlarla, güler yüzle hizmete başlayan, sanayi içerisindeki Paradigma Nalbur’a beklediklerini belirtti.

İletişim: 0 535 216 33 66

#reklamhaber




Bu haber 507 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ