Hoşgeldiniz Bugün 06 21 2025
#

Bozcaada Belediyesi işçileri sözleşme yeniledi

ada

Belediye İşçileri sözleşme yeniledi

 

Bozcaada Belediye Başkanı ile DİSK’a bağlı Genel İş Sendikası arasında, Bozcaada Belediyesi’nde görevli 18 işçinin haklarını koruyan toplu sözleşme anlamlı bir günde imzalandı.

 

Genel İş Sendikası Çanakkale Şube Başkanı Erdinç Uslan ve beraberindeki DİSK üyeleriyle Bozcaada’da buluşan belediye çalışanları, belediye binasında gerçekleşen imza töreniyle kendi haklarını bir yıl daha koruyacak sözleşmeye imza attılar.

 

Sözleşme sonrasında 1 Mayıs İşçi Bayramı sebebiyle, bir yürüyüş de gerçekleştiren işçiler, 1977 1 Mayısı’nda hayatını kaybeden Bozcaadalı Kıymet Kocamış’ın mezarını da ziyaret ettiler. Anmanın ve yürüyüşün ardından Bozcaada’dan ayrıldılar.

 

Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz’ın belediye çalışanlarına verdiği yemek ikramında söz alan DİSK Genel İş Sendikası BozcaadaTemsilcisi Ferdi Güneş de toplu sözleşmenin sorunsuz bir şekilde imzalanmasından oldukça mutlu olduklarını, arkadaşları ile birlikte tüm işçilerin 1 Mayıs İşçi Bayramı’nı kutladıklarını belirtti.

 


Yorum Yap