Hoşgeldiniz Bugün 06 08 2024
#

Hepsine tek tek yüklendi

ada

Hepsine tek tek yüklendi

 

 

Bozcaada Belediye Başkanı Mustafa Mutay, seçimlere iki haftadan kısa bir süre kala bir araya geldiği kadın seçmenlerine projelerini anlattı. Konuşmasında CHP ve AK Parti’ye yüklendi.

 

 

Kasaba Aral Restoran’da Bozcaadalı kadınlara hitap eden Başkan Mustafa Mutay, yeniden başkanlık koltuğuna oturması halinde hayata geçireceği projelerini anlattı. Belediye Meclis üyesi adaylarını da tanıtan Başkan Mutay giriş konuşmasının ardından CHP ve AK Parti’yi sert sözlerle eleştirdi. Dört dönemdir halkın kendisine güvendiğini ve güvenmeye devam edeceğini vurgulayan Başkan Mutay, “Ben hiçbir zaman Bozcaada’ya ihanet etmedim. Adamızı hep korudum, kolladım. Adaya zarar verecek hiç kimseyle bir arada bulunmadım” diye konuştu.

 

 

ADADAN HİZMETLERİ İKTİDAR GÖTÜRDÜ

 

 

Bozcaada Belediye Başkanı Mustafa Mutay, 20 yıldır adaya önemli hizmetler getirdiğini de hatırlatırken, adadan götürülen adliye, üniversite ve Telekom gibi kurumların sorumluluğunun iktidar partisine ait olduğunu dile getirdi. Mutay, “Adadan hizmet götürülmez, adaya hizmet getirilir” derken, söz konusu kurumların götürüldüğü dönemde ne iktidar partisi milletvekilinin ne de ilçe teşkilat başkanının bu duruma tepki göstermediklerini öne sürdü.

 

 

TEHDİT İDDİALARI…

 

 

Ada halkının bazı partilerin temsilcileri tarafından tehdit edilerek oy vermeye zorlandığını da iddia eden Başkan Mutay, “İnsanları tehdit etmekle bir yere varamazsınız. Ben dört dönemdir burada belediye başkanıyım. Henüz böyle bir siyaset biçimi görmedim” ifadelerini kullandı. Mutay, ayrıca oy toplamak için insanlara iş vaatlerinde bulunulduğunu da ileri sürerek, “Biz size iş vereceğiz diyenlere kanmayın” şeklinde konuştu.

 

 

“KAÇAKLARI AFFEDECEKLERMİŞ…”

 

 

Diğer partiler tarafından seçimden sonra bir defaya mahsus kaçak ve sorunlu yapılar için af getirileceği vaatlerinin de gerçeği yansıtmadığına işaret eden Başkan Mutay, “Bu vaatleri yerine getirmeleri mümkün değil. Çünkü kanun dışı hiçbir işlem yapamazlar. Onlar zaten halkı ‘evleri kaçak, iş yerleri kaçak’ diye şikâyet etmediler mi? Bozcaada halkı bu kişilere oy vermeyecektir” dedi.

 

 

“SİYASETÇİ DEĞİLİM” DİYENLER!

 

 

CHP Bozcaada Belediye Başkan adayı Dr. Hakan Can Yılmaz’ın konuşmalarında sarf ettiği ‘ben siyasetçi değilim’ sözlerine de atıfta bulunarak tepki gösteren Başkan Mustafa Mutay, şöyle konuştu:

 

 

“Kendisi konuşmalarında ‘ben siyasetçi değilim’ diyor. Siyasetçi değilsen neden siyasete soyundun. Burası siyaset arenasıdır. Sen eğer siyasetçi değilsen doktorluk yap.”

 

 

BASİRETSİZ TARTIŞMALARI

 

 

Basiretsiz ve eğitimsiz tartışmalarına da değinen Mutay, halkın kendisine dört dönemdir oy verdiğinin altını çizerek, “Halk da mı eğitimsiz ve basiretsiz” diye sordu. Atatürk üzerinden siyaset yapılmasına da karşı gelen Mutay, “Her konuşmalarında Atatürk üzerinden siyaset yapıyorlar. Biz Atatürkçü değil miyiz? Biz Atatürk’ü sevmiyor muyuz? Ayıptır böyle şeyler” diyerek sözlerini sonlandırdı.

 

VİDEO’YU İZLEYEBİLİRSİNİZ :

 

 

 

RESİM GALERİSİ :

 


Yorum Yap
tuzburnu

kamil olgun demektir ama sen ya daha çoçuksun yada çok safsın.hiç bir şey bilmiyorsan googledan eski ada fotoğraflarına baktığında o binaların eski halini görürsün bu da örnektir.simyon kiliseye ait olmamakla beraber simyonnsalto kendi malı aynı zamanda diğer mekanlarda bir adalı aileye ait olup kira ödenmektedir.habeelide günübirlik değil yasal bir işletme değil.hiç bir şey bilmiyorsan bir araştır.KAMİL….

10 sene önce yazıldı.
memo

yaa kamil hakketen kamilsin:)mitosun kuruldan çıkan yıkım kararıyla bu durumda olduğunu söylim.2ciside başkanımızın oğlununda o mekanı nasıl işlettiğini de herkes biliyor a cağil insan bişeyi konuşurken araştırıp yaz buraya bayturuda onları şikayet edenlere sor kamil:)

10 sene önce yazıldı.
kamil sulu

neden bayturda evlerinin kolidorlarının iç kapılarını dışarıya çekenleri şikayet ettiler ve öncelikle şunu belirtmek isterim mitos neden kapalı başkan 15 milyarparayı kaptırdı santralcı ismaile oğluna mekan açmak için olmmayınca ruhsatı iptal etti
yalanmı 3 senedir mitos kapalı şimdide kiliseye ait simyon meyhaneyi işletiyor ada kanunları mutay ve salman içinmi çalışıyo ADADA YAŞIYORSAN YAPILANLARI GÖR SAYGILAR

10 sene önce yazıldı.

sen Alaattin salmanın o binaları nasıl yaptığını bılmıyorsan ben sana soylıyeyımde öğren kamil… o binalar yahya gözetepenın yeride dahil 2004-2005 yılarında anıtlar kurulu tarafından tescil edildı. hem alaattın salman hemde yahya Göztepe tescil kararlarına itiraz ederek dava açtılar. 4-5 yıl suren dava sonucunda mahkemeyı kazandılar. herkes gıbı projler hazırlanıp ıkı kat ımarla bınalarını yaptılar bununla ılgılı suphen varsa verırsın savcılığa hersey meydana çıkar on yargılı olmayın…. senın amacın karalama kampanyası yapmaya calısmak emın ol buna herkes guluodur:))))))))))

10 sene önce yazıldı.
kamil sulu

arkadaşlar siz ada da yaşamıyorsunuz galiba Alaattin salmanın yapmış olduğu binaların eski halini biliyormusunuz tek çatılı damdı şimdi 2 katlı bina aksini düşünen varsa söylesin

10 sene önce yazıldı.
dyones

kamil hakikaten kamilsin.

10 sene önce yazıldı.
nazar

MUTAY BAŞAKANA hep destek Tam destek…!uzatmaya gerek yokk:),sulu sulu:))

10 sene önce yazıldı.
ada sevdalısı

Sizim hayatınız insanlara iftira atmakla geçer.Mustafa Mutay’a geçen seçimlerde birçok iftira attınız.Ama onun yaptığı hizmetler sayesinde ada halkı yine onu seçti.Siz konuşur ,boş laf üretirsiniz.Ama o yine seçilir.5’inci dönemde yine başkan,size ağlamak düşer..

10 sene önce yazıldı.
kamil sulu

Sayın Mutay 20 yıldır yaptığın icraatları anlatıyorsun .2o yıldır rant peşinde koşmadım,rant yapmadım diyorsun.bunu söylerken oğlum,Kosta, Alaattin Salman,Hacı taşçı…. gibi birkaç isim hariç diye belirtmen gerekir.Bu insanların işleri kolay görülüyor çabucak en uygun meblağlara hallediliyor.Toplu konut toplu konut diyorsun iki dönemdir.İbrahim Çenet zamanından bu yana yazışmalar toplantılar imzalar derken işin bir şekilde kuyruğuna kadar gelindi yeri belli oldu ne tipte konutların yapılacağı belli oldu onaylar son aşamalara kadar geldi ama sende hadi artık tüm pürüzleri aşalım adımı gelmedi bir türlü.Benim eğitim gördüğüm şehre göndermek isterim seni.Git gör nerelere toplu konutlar yapıyor TOKİ . Okuduğum şehrin bir ilçesini örnek göstereyim sana Isparta Sütçüler’e git gör nasıl dağların tepelerine inşaatlar yapıyor devlet.Sen düz ovaya inşaat izni çıkartamıyorsun.Geçen dönemde de seçim nutuklarında düğün salonu pazar yeri diye sesini duyuyorduk.Onca zaman geçti sende hala onlar eksik.5 yılda düğün salonunun yerini istimlak ettin.Ne diyeyim çok hızlı ilerliyorsun.Üniversitenin adliyenin gitmesinden bahsediyorsun.Bu hizmetler giderken sen belediye başkanıydın ve engel olamadın.Tekrar seçilince üniversiteyi geri getireceğim diyorsun.Giderken ses çıkarmadığın yada engel olamadığın şeyi tekrar seçilince ne değişecek de geri getireceksin.Kaç dönemdir yel değirmenleri gün yüzüne çıkartılacak diye bir türkü var ama nedense bir icraat yok.Üzerlerinde kimin malı mülkü kimin engeli var gerçekten bilmiyorum. Gün batımı mekanlarını da gerçekten ihtiyacı olanlara değilde en yakınındaki yandaşlarına nasip edersin diye bekliyoruz.Bu arada konuşmanda sanat evi şu bu bir sürü projeden bahsederken dinleyicilerine bunlar sizi ilgilendirmeyebilir diyorsun bu projeler adalıları ada halkını ilgilendirmeyecek ise neden proje deyip hayata geçirmeye çalışıyorsun yada önemsemediğin insanlara neden birşeyler anlatmaya çalışıyorsun……

10 sene önce yazıldı.
Adasevdalısı

Cahiller ordusu sizi burnuma akp kokusu geliyordu zaten işinize gelene inanırsınız işinize gelmeyene inanmazsınız türkiyenin heryerinde aynı zihniyet gülüyorum geçiyorum:)

10 sene önce yazıldı.
tenedos21

Adasevdalisi gerçekten çok cehilsin. Suyu, elektirigi (elektirik kablolarının yer altına alınması dahil), Çevre yolunun yapılması sen bunları belediye ödeneğinnemi yapıldı sanıyorsun. Ha ha ha
Hepsinin ödeneğini devlet verdi. bu arada dün Çanakkale de ali abinin konusmasindaydim. Videosunu yayinlarlarsa ada icin yollanan ödenekleri duyunca daha iyi anlarsin kum getirmiş diye…

10 sene önce yazıldı.
Adasevdalısı

Yaa hakketen komedisin tenedos21.Başkanın getirdiği suyu,elektiriği kullanıyorsun başkanın yaptığı yoldan yürüyorsun adamızda rahat ve huzurlu yaşıyorsun adamıza mafya girmemiş sn halan daha aynı şeyleri söylüyorsun şakamısın arkadaşım

10 sene önce yazıldı.
Tenedos 21

Ne yaptı söylesene? 25 yıl önce adaya geldim , hala adada yaşıyorum 25 yıldır adanın kalkınması için hic birsey yapılmadı. Sizin gibilerin düşünceleri yüzünden bu hallere geldik. Yakın zamanda adaya 160 bin tl ye çöp arabası alındı. Ara sokaklara giremeyen , sürekli çınaalti Baytur guzahkarinda gidip gelen cop Arabamız oldu. Ada için yapılacak okadar bir çok sey varken Senin beni paramizla alinan gereksiz bir çöp aracı. Aç gözünü de gercekleri gör..

10 sene önce yazıldı.
Ada sevdalısı

Bence sen kafana yaz tenedoslu21 başkanımızın yaptığı herşey ortada yaptığı hizmetlerde ortada sizin işinize gelmiyo da onun için ötüyorsunuz menfaitçi insanlar her yerde kendinizi belli ediyorsunuz boşuna çırpınmayın mustafa mutay tekrar başkan siz daha çok beklersiniz

10 sene önce yazıldı.
zeyno

TENEDOS 21 YAZIN PARAYI İNDİRİP KIŞIN YEMESİNİ BİLİYORSAN O SU PARASINI DA ÖDİYECEKSİN .senin gibi yzın burda kışın başka yerlerde olanlardan daha fazla almaları lazım.

10 sene önce yazıldı.
Tenedos21

Bu zamana kadar neredeydin başkan.. Elin armutmu topluyordu.
Ak koyun sende yükseklerde uçuyorsun. 20 senedir ada için ne yapıldı? Ne hizmet verildi?
Kısın kapalı olan işletmeme (tek bir musluk bile kullanılmıyor) 80 tl su faturası geldi. Sen bunun ne demek olduğunu biliyormusun. Belki sana bu para koymaz ama kullanmadığım su için her ay bu para beni yorar.
Hee bu seçimide Ali alır. Bunu kafana yaz…

10 sene önce yazıldı.
hilal

Mutaya böyle rakipler olduğu süece 4 değil 14 dönem verirsiniz benden söylemesi 🙂

10 sene önce yazıldı.
ak koyun

Bu sayfaaya yorum yapanların ne amacla yazdıkları bariz belli oluyor arkadaşlar.Hiç inandırıcı değilsiniz ,baksanıza yorumların saatlerine dikkat edin ardarda yazılmış hepsi.Bellkiki durumdan akp’liler memnun değil.Ne yaparsanız yapın Bozcaada hiç bir zaman akp’yi seçmeyecektir.Bu bir hayal ürünüdür arkadaşlar.İmkansız gibi bir şey.Ak koyun kara koyun yakında belli olacak.Ve size bir süprizim var , bu yorumu site editöründen rica ediyorum saklasın 30 mart akşamı tekrar yayınlasın seçimi gene MUTAY başkan kazanacak hem de 70-80 fark ile.Çünkü akp’ye oy çıkmayacak Chp’ye gelince adalılar İstanbul zihniyetiyle birlikte olanlara karşı duracak bunu unutmayın

10 sene önce yazıldı.
utku

mutayda ALO FATİH olmaz her şey nettir.evlerde sizlerin konuştuğu gibi yalan sözlemez, tehdit etmez.yalan vaatlerde bulunmaz,

10 sene önce yazıldı.
bolayır

mutay neler yaptığını çok iyi anlatıyorda sizin kafanız aniamıyor,anlıyorsunuzda anlamamaya çalışıyorsunuz.bir şey yapmadı diyen mutay sayesinizde turizm yapıyorsunuz,inşaat yapıyorsunuz. burakın bu işleri,birde çok seyredilir kore filmleri. 1 nisan da görüşürüz.

10 sene önce yazıldı.
soruyor

Mustafa bey bu projeler , ALi Balcı nın projelrine çok benziyor sana öyle gelmedimi, yabancı turist demişssin o kruvazörden inenlere tuvalet yok ada da sokaklarda heryer varil mezarlığı , göm varili , çıkar varili oldu . yaptın arıtmayı deniz kıyısında ver çoşkuyu sonrada,,

10 sene önce yazıldı.
adalılar

Mutay kendi ağzıyla itiraf etmiş çok imar planını 5 yıldır beceripte bitiremedi , Toplu konut projesi kaymakam ibrahim çenet zamanından bu yana gündemde , beceripte bitirseydin imar planını bu ada da toplu konutta olurdu i spor salonuda , daha iyisine laik bu insanlar fakat projeler 20 yıldır aynı be mutay yapma Allah aşkına,,

10 sene önce yazıldı.
Good By

sayın mutay sen inanıyormusun bunlara çok merak ediyorum , Neden yapmadın yirmi yıldır bunlar??ı , Neyi ?? kimi bekledin ?? onu bunu bilmem fakat bu halk seni götürecek Good by Mutay..

10 sene önce yazıldı.
Ada Sakini

20 yıldır Bozcaada Belediye Başkanıyım diye anlattı bugün başkan , olcak işe bak 20 yıldır belediye başkanı , memlekete bir sosyal tesisi bırakın sosyal tesiside bir konuşma konferans organizasyon alanı kazandırmamış muşamba ( poşet kahve) kahvede naylon bıranda altında konuşma yapıyor insan utanır başkan halkına böyle bir alanda seslenmeye ben seni bügün dinlerken UTANDIM…!!!

10 sene önce yazıldı.