Hoşgeldiniz Bugün 06 09 2024
#

İtiraz dilekçeleri hazır

ada

 

 

İtiraz dilekçeleri hazır

 

Bozcaadalılar, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından açıklanan yeni 1/100 binlik plana itiraz için harekete geçti.

 

Bozcaada’nın geleceğini tehdit ettiği öne sürülen 1/100 binlik imar planına karşı sosyal medya başta olmak üzere birçok platformda örgütlenen Bozcaada halkı ve adayı sevenler, itiraz dilekçelerini hazırladı. Adanın güneyde yer alan koyların imara açılmasını öngören plan son günlerde tüm Türkiye’nin gündemine oturmuş ve halk bu karara isyan etmişti.

 

SON GÜN “3 EKİM 2014 CUMA”

 

Adada yaşayanlar ve ada dışında yaşayanlar farklı dilekçelerle itirazlarını yapacak. 1/100 bin ölçekli Çanakkale Balıkesir Bölge Çevre Düzeni  Planı’nın Bozcaada ile ilgili bölümleri hakkında itirazların yer aldığı itiraz dilekçeler en geç 3 Ekim 2014 tarihine kadar gönderilmesi gerekiyor. Ayrıca dilekçelerin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na hitaben gönderilmesi gerektiği öğrenildi.

 

 

Bozcaada’da yaşayanlar için itiraz dilekçesi İNDİR

 

Bozcaada dışında yaşayanlar için itiraz dilekçesi İNDİR

 

NOT : Bozcaada dışından itiraz etmek isteyenler itiraz dilekçesinin çıktısını kişisel bilgileri ile doldurup ÇEVRE ve ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI Vekaletler Cad. No:1 Bakanlıklar / Ankara adresine iadeli taahhütlü posta yolu ile gönderebilirler. Planın askıdan iniş tarihi olan 7 Ekim 2014 tarihine kadar dilekçelerin ilgili adrese gönderilmesi gerekiyor. Bayram tatilini göz ardı etmeden en geç dilekçelerin 3 Ekim 2014 tarihinde gönderilmiş olması gerekiyor. Dilekçeler Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na hitaben gönderilecek.
 

Bozcaada’da yaşayanların dilekçeleri ise toplu şekilde gönderilecektir.Dileyenler itiraz dilekçelerini marketlerin bulunduğu sokağın başında bulunan SİYAR Hediyecilik ‘ e bırakabilirler


Yorum Yap
Alper adali

İtiraz dilekcelerini hangi adrese gondericez. Yazisaniz?

10 sene önce yazıldı.