Bu kez haberi Korsanlar yazdı
Voleybol turnuvasında Bozcaada Haber’i 3-0’lık setlerle yenen Tenedos Korsanları 4 maçta 12 puan toplayıp grubunu lider tamamladı. Favorilerden Son Tango ise rakibi Belediye’yi rahat geçti.
Bugün oynanan A grubu maçında Bozcaada Haber ve Tenedos Korsanları karşı karşıya geldi. Liderlik için yarışan Bozcaada Haber ve Tenedos Korsanları maça hızlı başladı fakat maç sonunda sevinen Korsanlar oldu. Korsanlar, Bozcaada Haber karşısında setleri 3-0 alarak grupta lider olmayı garantiledi. Bozcaada Haber ise gruptan ikinci olarak çıktı ve adını yarı finale yazdırdı. Böylelikle iki takım da yarı finalde mücadele etmeye hak kazandı. Tenedos Korsanları A Grubu’nu 4 maçta 12 puan ile tamamladı. Bozcaada Haber ise 3 maçta 6 puan topladı ve bugün ilk yenilgisini aldı.
Maçta herkesin beklediği gibi en iyi isimler yine Mehmet Bursalıoğlu ve Çağlar Akarsu idi. Korsanlar yenilmezlik serisini 3-0’lık sonuçta sürdürmeyi başardı.
B grubunda ise Son Tango, Belediye’yi 3-0 yendi. Böylelikle 4 maçta puanını 10’a çıkartan Son Tango grupta lider oldu. Jandarma ise ikinciliği garantileyerek finallere adını yazdırdı. Jandarma B Grubu’nda 9 puan elde ederek grupta ikinci olmayı başardı.
Böylelikle finale kalacak takımlar şu şekilde belirlendi;
A grubunda B grubunda
Tenedos Korsanları Son Tango
Bozcaada haber Jandarma
Çapraz eşleme sonucu finalde karşılaşacak takımlar ise şu şekilde;
Tenedos Korsanları ile Jandarma
Bozcaada Haber ile Son Tango
Yarın ise Bozcaada Haber ile Titanlar gruplarındaki son maçlarını oynayacak. B grubunda ise Kaymakamlık ile Belediye karşı karşıya gelecek.