Hoşgeldiniz Bugün 05 06 2025
#

Ayazma’da istifa şoku

ada

Ayazma’da istifa şoku

 

Ayazma’da Bozcaadaspor adına uzun yıllardır çalışan sorumlu müdür ile bilet satış görevlileri dün toplu olarak aldıkları karar sonrası görevlerinden istifa ettiler.

 

Ayazma Plajının işletilmesi konusunda son zamanlarda çeşitli iddialar ortaya atılmıştı. Son istifalar da bu olayın oldukça alev aldığı yönünde değerlendiriliyor. Peki, sorumlu müdür ve çalışanlar neden istifa etti? İstifaların nedeni yerel seçim döneminde AK Parti ve Bozcaadaspor kulübü arasında yaşanan gerilim olarak gösteriliyor.

 

SPORA SİYASET KARIŞINCA…

 

AK Parti kanadı Bozcaadaspor’un yerel seçim sürecinde her siyasi partiye eşit mesafede durmadığını, CHP’ye yakın bir tavır sergilediğini öne sürüyor. İki tarafın arasını açan olayın da nedeni olarak bu durum gösteriliyor. Aynı zamanda  AK Parti Ayazma’da çalışan kişilerin belirlenmesi ve işe alınması sürecinde inisiyatifin sadece Bozcaadaspor yönetiminde değil   bir kaç kişinin elinde olduğunu iddia ettiği  öne sürülüyor. Özellikle AK Parti’ye yakın kişilerin plajda görevli olarak işe alınmaması gerilimi arttıran en önemli nedenler arasında gösteriliyor. Görevli personeller ise görevlerinden ayrılma nedenlerinin haklarında siyasi kavgadan kaynaklanan asılsız iddialar ve üzerlerinde hissettikleri baskı olduğunu söylüyor.

 

ŞİMDİ KİMLER İŞE ALINACAK?

 

AK Parti cephesi Ayazma’da çalışan personellerin işe alımını sadece birkaç ismin belirlediğini, bazı iş arayan gençlerin sırf AK Parti’ye yakın oldukları için işe alınmadıklarını dile getiriyor. Ak Parti plajda çalışacak bir kaç genç isim önerdiği fakat önerdikleri isimlerin işe alınmaması tarafların arasında krize sebep olduğu öne sürülenler arasında.Siyaset yüzünden üzerlerinde baskı olduğunu iddia edilen görevlilerin toplu istifasından sonra gözler Ayazma’da çalışmaya başlayacak yeni isimlere çevrildi.


Yorum Yap
AK GENÇLIK

sanmayın ak gençlik bu yalan iftiralarınıza sine çekecek yediğiniz haramlar birbir çıkacak yalancıların suratına tükürülecek çanak tutanlarda haddini bilecek!!!!!

11 sene önce yazıldı.