Hoşgeldiniz Bugün 05 06 2025
#

Ünlü sanatçılar bağbozumu için geliyor

ada

 

Ünlü sanatçılar bağbozumu için geliyor

 

Eylül ayının ilk hafta sonunda düzenlenecek Bağbozumu Festivali’nde ünlü sanatçılar Leman Sam, Volkan Konak ve Yaşar sahne alacak.

 

Her yıl eylül ayının ilk haftası düzenlenen Bağbozumu Festivali’nde sahne alacak sanatçıları belli oldu. Bu sene eylül ayının 5-6-7’sinde düzenlenecek Bozcaada Kültür Sanat ve Bağ Bozumu Festivali’nde Leman Sam, Volkan Konak ve Yaşar sahne alacak. Bozcaada Belediyesi yetkililerinden edinilen bilgiye göre, bu sene festival 3 gün sürecek.

 

3 GÜN DOLU DOLU GEÇECEK

 

Üç gün boyunca dolu dolu bir program yapılacak. Gelen sanatçıların ünlü isimlerden Leman Sam ve Yaşar aynı sahneyi paylaşacak. Ayrıca Volkan Konak da programda yer alacak sanatçılar arasında. Önümüzdeki günlerde programın saatleri ve detayları da açıklanarak halka ve misafirlere bildirilecek.


Yorum Yap
aydan akgezer

Bağbozumu festivalindeki sanatçı katılımını dilerim yanlış okumadım. Bana çok güzel gelen bir program……….çok mutlu oldum, katkıları olanlara peşin teşekkürler.

11 sene önce yazıldı.