Bugun...


kostasalto

Bozcaadalı işletmecilere web, SEO ve Google Ads hizmeti!
Bozcaadalı Cengizhan Totrakanlı, yeni projesi ile adalı işletmecilerin marka değerini internet ortamında daha güçlendirerek arama motorlarında öne çıkarıyor. Adalı işletmeciler artık web desteği, SEO ve Google Ads hizmetleri için, www.totrakanli.com adresini ziyaret edebilir.

Mobil Reklam

Bozcaadalı işletmecilere web, SEO ve Google Ads hizmeti!
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Bozcaadalı Cengizhan Totrakanlı, kurduğu Totrakanlı.com adresi ile adalıların marka değerini internet ortamında daha güçlendirerek arama motorlarında daha çok öne çıkarıyor. Totrakanlı yeni projesi ile adadaki işletmelerin internet sitelerini yeniden tasarlarken, aynı zamanda sosyal medya hesaplarını da daha aktif hale getiriyor.

Ayrıca SEO - Google Ads hizmetleri ile de internet sitelerini arama motorlarında ilk sıralara taşıyan Totrakanlı, işletmeleriniz hedef müşteri kitlesine ulaşmanıza yardımcı oluyor.

Totrakanlı  web desteği, SEO ve Google Ads hizmetleri hakkında yaptığı açıklama:

 

Tüm Bozcaadalı dostlara merhaba;

Sizlere yeni bir girişim olan totrakanli.com SEO ve Google Ads danışmanlığı projesinden kısaca bahsetmek istiyorum. Özellikle bu COVID-19 salgını döneminde işletmeciler dijitalin ve dijitalleşmenin ne kadar önemli olduğunun daha çok farkına varıyor.

Ben başlıklara geçmeden hızlıca SEO (Arama Motoru Optimizasyonu) nedir ve işletmenize ne fayda sağlar ondan bahsedeyim;

SEO çalışmaları temel olarak internet sitenizin başta google olmak üzere diğer arama motorlarında bilinirliği ve görünürlüğünü 'ORGANİK' olarak arttırmak için yapılan çalışmaların tümüdür. Ücretli reklam çalışmalarının aksine ( Google Ads/adwords, Facebook Business Manager) başarılı optimizasyonlar sayesinde düzenli olarak reklam verme derdinden kurtulursunuz. (Ücretli reklamcılık bir tercihtir, çok hızlı sonuçlar alırsınız ve geçicidir  ancak SEO bir işletme yatırımıdır ve süreklilik sağlar.) Aynı şekilde sürekli olarak işletmenizin reklamlarını yapabileceğiniz dizinlere yüklü ödemeler yapmak da zorunda kalmazsınız.


Peki bu proje ile sizlere nasıl fayda sağlayabilirim? Hemen bir kaç başlık ile açıklayayım:

  -Eğer bir internet siteniz yoksa bunu sizin için mobil uyumlu olarak yapıyor ve temel seo çalışmaları yapılmış şekilde teslim ediyorum.  

-Bir konaklama  tesisi, restaurantınız  var ya da yerel üreticisiniz ancak müşterilerinize sunduğunuz bir internet siteniz yok ya da var ama potansiyel müşterilerinize ulaşamıyor musunuz? 

- Web siteniz inanılmaz yavaş açılıyor ve potansiyel müşterileriniz başka sayfalara mı gidiyor? Web sitenizin mobil ve masaüstü (özellikle mobil) açılış hızları kullanıcı deneyimini doğrudan etkiler.

- Yerel üretici olarak e-ticaret siteniz var ancak istediğiniz anahtar kelimeler ile müşterilerinize ulaşamıyor musunuz? Kaç kullanıcının alışveriş sepetine ürün ekleyip satın almadan çıktığını mı öğrenmek istiyorsunuz?

-Detaylı sektör ve rakip analizleri ile hedef anahtar kelime stratejisi belirleyerek bu sorunu ortadan kaldırıyorum.

-Web sitenizin hız optimizasyonlarını yaparak SEO uyumlu olmasını ve indekslenebilir olmasını sağlıyorum.

-Temel arama motoru optimizasyon çalışmalarını sıfırdan yapılacak web siteleriniz için ücretsiz olarak yapıyorum (Google My Business & Haritalar gibi yerel seo çalışmaları dahil)


Site içi, site dışı ve teknik arama motoru optimizasyon çalışmalarının ayrıntılarını https://totrakanli.com adresinden inceleyebilir,  işletmenizin neden seo çalışmasına ihtiyacı var   makalesine kısaca göz atabilirsiniz.

Ayrıca iletişim sayfasında bulunan sıkça sorulan sorular kısmından faydalanabilirsiniz. 


Zorlu bir süreçten geçtiğimiz bu dönemde mevcut ve yeni açılacak işletmelerin internet sitelerinin optimizasyonları, yeni web sitesi veya google ads reklam kampanya yönetimleri için tüm çalışmalarda fiyat konusunda destek sağlayacağım. 

Lütfen totrakanli.com üzerinde bulunan iletişim formu, 0533 133 62 06 (Whatsapp) ya da cengizhan@totrakanli.com mail adresinden çekinmeden herhangi bir konuyu sormak üzere iletişime geçin.

Hayırlı ve bereketli bir sezon geçirmeniz dileğiyle.

Sevgi ve Saygılarımla, Cengizhan Totrakanlı

 




Bu haber 3073 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ