featured

Bozcaada’nın Gururu Semih İnce, Milli Takım ile Avrupa-Afrika Şampiyonu Oldu





Bozcaada’nın milli sporcusu Semih İnce, Balıkesir’in Erdek ilçesinde düzenlenen 34. Erkekler ve 3. Kadınlar CMAS Zıpkınla Balık Avlama Avrupa-Afrika Şampiyonası’nda Erkek Milli Takımı ile birlikte şampiyonluk sevinci yaşadı. Dünya Sualtı Aktiviteleri Konfederasyonu (CMAS) ile Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu (TSSF) işbirliğiyle gerçekleştirilen bu önemli organizasyon, Türkiye’nin ilk kez ev sahipliği yapmasıyla da dikkat çekti. Bozcaada Belediye Başkanı Yahya Göztepe, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Semih’i tebrik etti.

Erdek’in İlhanlar Mahallesi açıklarındaki Alkoz Adası’nda yapılan dalışlarda, Semih İnce ve takım arkadaşları büyük bir başarıya imza attı. Ukrayna, Tunus, İspanya, Portekiz, Norveç, Karadağ, Libya, İtalya, Yunanistan, Fransa, Finlandiya, Danimarka, Güney Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Hırvatistan, Bulgaristan, Cezayir ve İngiltere gibi ülkelerden gelen güçlü rakiplerine karşı üstün performans sergileyen Erkek Milli Takımı, şampiyonluk unvanını elde etti.



Şampiyonada, kadınlar kategorisinde de Türkiye Kadın Milli Takımı ikincilik başarısı göstererek büyük bir gurur kaynağı oldu. İki gün süren yarışmalarda sporcuların avladığı balıklar, Erdek’in Ocaklar Mahallesi’nde tartıldı ve toplanan puanlarla sıralamalar belirlendi.



Semih İnce, daha önce de birçok kez bireysel ve takım olarak büyük başarılar elde etmiş bir sporcu olarak, bu şampiyonlukla kariyerine yeni bir zafer daha eklemiş oldu.

Akşam saatlerinde düzenlenen ödül töreniyle şampiyona sona ererken, Semih İnce ve milli takım arkadaşları, Türkiye’ye bu büyük gururu yaşattıkları için mutluluklarını dile getirdiler.

 

Bozcaada’nın Gururu Semih İnce, Milli Takım ile Avrupa-Afrika Şampiyonu Oldu




E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bozcaada Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Reklam