featured

Ersin Hoca İl Sağlık Müdür Yardımcılığı Görevine Getirildi





Korona virüs, pandemi döneminde Bozcaada’da çalışkanlığı ile tanınan ve kısa sürede ada halkı ile gönül bağı kuran Dr. Ersin Çoban, Çanakkale İl Sağlık Müdürü Yardımcısı olarak atandı. Bozcaada Haber’den Serkan İlik, Dr. Ersin Çoban’ı makamında ziyaret etti. Ersin hoca, Bozcaada’ya Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu hizmeti kurulacağının müjdesini verdi.

Pandemi döneminde çalışkanlığı ile dönemin kaymakamı İbrahim Gültekin ve kaymakam Bahar Kaya tarafından başarı belgesi ile ödüllendirilen Dr. Ersin Çoban, Çanakkale İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcılığı görevine getirildi. Görev yaptığı kısa sürede ada halkı ile de sıkı ilişkiler kuran Dr. Ersin Çoban’ı Çanakkale’de makamında ziyaret ettik ve yeni görevinde başarılar diledik. Aynı zamanda Bozcaada’da sağlık hizmetlerinin iyileştirilebilmesi adına yapılan sohbette ise İl Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Ersin Çoban, Bozcaada’ya İl Ambulans Servisi Başhekimliğine bağlı A2 tipi Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu kurulacağının müjdesini verdi.
Bu hizmetin başlaması ile de artık Bozcaada 7/24 hizmet veren içinde 3 personelin olacağı ikinci bir ambulansa sahip olacak.
Bilindiği gibi Bozcaada’da yaz ve kış aylarında Bozcaada Toplum Sağlığı Merkezi’ne bağlı tek bir ambulansımız vardı. Bu nedenle her yıl ortalama 8-10 vaka aynı dakikalara denk geldiği için ikinci bir ambulans ihtiyacı yıllardır dile getiriliyordu.  Ersin hoca Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu’nun bu yıl içinde hizmete başlayacağını belirtti. Yeni hastane binası, ambulans helikopter hizmeti gibi daha birçok konunun konuşulduğu görüşmede Ersin Hoca, “Çanakkale için de, Bozcaada için de İl Sağlık Müdürlüğümüzce elimizden gelen her desteği vermeye gayret edeceğiz.” dedi.
Adadan ayrıldıktan sonra UMKE ile adını sık sık ulusal ve yerel basında da duyarak bizleri gururlandıran Ersin hocaya yeni görevinde başarılar diliyoruz.



Ersin Hoca İl Sağlık Müdür Yardımcılığı Görevine Getirildi




E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bozcaada Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Reklam