Bugun...


kostasalto

Başkan Yılmaz'dan önemli basın açıklaması
Belediye Başkanı Dr. Hakan Can Yılmaz, yarın ve ertesi gün feribotun hava şartları nedeni ile kalkmaması ihtimaline yönelik olarak basın açıklaması yaptı. Açıklama da GESTAŞ'ın Pazar günü oy kullanma işlemi nedeni ile birçok vatandaşın adaya geleceğini bu yüzden şartların zorlanması gerektiğini ifade etti.

Mobil Reklam

Başkan Yılmaz'dan önemli basın açıklaması
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Açıklamanın tam metni şöyle:

 

ADA DIŞINDAN OY KULLANMAK İÇİN GELECEK VATANDAŞLARIMIZA ÖNEMLİ DUYURU :

Hava tahmin raporlarına göre, cumartesi günü erken saatlerden itibaren giderek kuvvetleneceği tahmin edilen rüzgarın deniz ulaşımını olumsuz yönde etkileme ihtimali söz konusudur.

GESTAŞ yetkilileri ile yapılan görüşmelerde; şu an ada dışında olan ve 1 Kasım Genel Seçimleri için oy kullanmak üzere Bozcaada'ya gelecek çok sayıda seçmenimizin olduğu bilgisi kendilerine iletilmiştir. Yapılan görüşmede bu özel durum sebebiyle şartların mümkün olduğunca zorlanması ve seçmenlerimizin mağduriyetlerinin minimuma indirilmesi konusundaki istek ve talebimiz GESTAŞ yetkililerine iletilmiştir.

Ülkemiz ve geleceğimiz için çok önemli olan bu seçimlerde mümkün olduğunca katılım oranının yüksek olması bir vatandaşlık görevi olduğu gibi, seçmenlerimizin bu haklarını kullanabilmeleri için yetkili ve görevli paydaşların üzerine düşen görevleri yerine getirmeleri de bir o kadar önemli ve hayatidir.

Mağduriyet yaşanmaması için; ada dışından gelecek olan seçmenlerimizin de mümkünse bu akşam saat 7 gemisiyle veya cumartesi erken saatlerde adaya ulaşım konusunda gerekli duyarlılığı göstermelerini rica ederim.

Konu hakkındaki duyarlılığımız ve takibimizin an be an devam etmekte olduğu ve olacağı konusundaki kararlılığımızı bildiren basın açıklamamızı kamuoyunun bilgisine saygılarımla arz ederim.

Dr. Hakan Can YILMAZ
Bozcaada Belediye Başkanı




Bu haber 2693 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ