Bugun...


kostasalto

Özcan Germiyanoğlu'nun otomobilinin arka camı kırıldı
Rengigül Konukevi’nin işletmecisi Özcan Germiyanoğlu’nun otomobilin arka camı kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce kırıldı. Germiyanoğlu, olayın kaza nedeni ile değil kasıtlı yapılabileceğini aktarırken, İlçe Emniyeti olayla ilgili soruşturma başlattı.

Mobil Reklam

Özcan Germiyanoğlu'nun otomobilinin arka camı kırıldı
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Rengigül Konukevi’nin işletmecisi Özcan Germiyanoğlu’na ait olan ve dün gece yarısı Arka Deniz mevkiindeki otoparkta park halinde bulunan 17 SC 798 plakalı otomobilin arka camı, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce kırıldığı iddia edildi. Otomobilin içinden herhangi bir şey çalınmadığı ortaya çıkarken olay ile ilgili olarak Germiyanoğlu, bilinçli ve zarar vermek amaçlı yapılabileceğini ifade etti.

Germiyanoğlu’nun şikayeti üzerine polis, olayın kasıtlı mı yoksa herhangi bir kaza nedeni ile gerçekleştirildiğinin üzerinde duruyor. Aynı zamanda polis, olay ile ilgili olarak soruşturma başlatırken otopark çevresindeki güvenlik kameralarını da incelemeye aldı.

 

Germiyanoğlu Bozcaada Haber’e, “Adada böyle şeyler olmazdı. Ben kasıtlı yapıldığını düşünüyorum. Ancak inşallah bundan sonra adada bu tür olaylar yaşanmaz” şeklinde konuştu. 




Bu haber 3716 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ