Bugun...


kostasalto

Bozcaada halkına ve esnafına önemli iki duyuru
Bozcaada Belediye Başkanlığı, bugün internet sitesinden yayınladığı duyurularla, trafik düzenlemesinde nasıl bir yöntemle çözüleceği merak konusu olan iki önemli konuya açıklık getirdi.

Mobil Reklam

Bozcaada halkına ve esnafına önemli iki duyuru
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Dün itibariyle resmen uygulamaya giren yeni trafik düzenlemesinin sonucu olarak ortaya çıkan problemin nasıl çözüleceğine dair belediye başkanlığından resmi açıklama geldi. Söz konusu açıklamalardan biri İlçe Trafik Komisyonu’nca bildirilirken diğeri doğruca başkanlık makamından geldi.

İşte o iki çok önemli açıklama;

“Bozcaada Belediye Başkanlığı’ndan Bildirilmiştir,

10.Haziran.2015 Çarşamba günü sabah 10.00 dan itibaren, her saat başı Ziraat Bankası’nın önünden pazar yapan halkımızın evlerine dönebilmeleri için Belediye servis aracı görevlendirilmiştir.

Halkımıza ve misafirlerimize ilanen duyurulur”  

 

 

 “Bozcaada İlçe Trafik Komisyonu’ndan Bildirilmiştir

Ada esnafımızın  işletmelerine mal sevkiyatı yapabilmeleri için, her gün saat 12.00-14.00 arasında ada merkezine girişlerine izin verilecektir. Esnafımızın bu haktan yararlanabilmeleri için Belediye Başkanlığı’ndan Esnaf Geçiş Kartı almaları gerekmektedir. Saat 14.00 itibari ile ada merkezindeki araçların merkezi terk etmiş olmaları gerekmektedir. Saat 14.00 itibari ile merkezi terk etmemiş durumdaki araçlara yasal işlem uygulanacaktır.

Halkımıza ve esnafımıza ilanen duyurulur.”

 

 

 




Bu haber 3390 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

ada esnafı
13-06-2015 13:33:00

bugün cumartesi ada en yoğun turizm kalabalığını karşılıyor. şimdi soruyorum 1:merkezde banka inşaatı tüm gürültü ve kirliliğiyle devam ediyor ve çınaraltında herkes isyanlarda.2:banka atm değişikliği neden bugünü buldu hafta içi olmasmıydı3:toptancıların bugün girişi yasak olmasına rağmen neden bazı toptancılara hem karşı iskeleden ve buradan ayrıcalık tanınıyor4: şehir merkezinde inşaatların önündeki kum ve hafriyatlar yolları kapatmış ve hala insanlar inşaat çalışmalarına devam ediyor bu konuda denetlemeler hiç yok

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ