Bugun...


kostasalto

Bozcaada esnafı sezona hazırlanıyor
Nisan ayı yaklaştıkça Bozcaada’daki işletmelerin hareketliliği göze çarpıyor. Sandalye ve masalarını boyayanlar, işletmelerini yenileyenler, temizliklerini yapanlar yavaş yavaş sezonu açmayı hedefliyorlar. Ayrıca esnafa göre, GESTAŞ'ın hafta sonlarıa gece seferi koymasının ardından adada hafta sonları biraz daha hareketlenmeye başladı.

Mobil Reklam

Bozcaada esnafı sezona hazırlanıyor
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Bozcaada esnafı işletmelerini sezona hazırlanıyor. Kış mevsiminden bahara adım attığımı şu günlerde gerek Rum mahallesinde, gerek ada merkezinde, gerekse Türk mahallesindeki işletmelerdeki hareketlilik göze çarpıyor. Masa sandalyelerini mekan dışına çıkartıp boyayanlar, işletmelerinde tadilata gidenler, yenileme yapanlar, temizlik yapıp sezonu açmak isteyenler çalışmalara hız verdi.

GECE SEFERLERİ HAREKET GETİRDİ

Bu hafta sonundna itibaren gerek kafe ve restoranların, gerekse otel ve pansiyonların bir kısmı daha hizmete başlayacaklar. 12 ay mekanlarını kapatmayıp hizmet vermeye aralıksız devam eden işletmelerin bir kısmı birkaç haftadır işleyen gece seferlerinin de haftasonuna katkısı olduğunu dile getiriyorlar. 




Bu haber 2889 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ