Bugun...


kostasalto

Operasyona destek için hayır yapılacak
Bozcaada AKP İlçe Başkanı Burak Aktan, yarın Cuma namazında Afrin Operasyonu’na manevi destek amacıyla mevlit okutulup, hayır pilavı dağıtılacağını açıkladı.

Mobil Reklam

Operasyona destek için hayır yapılacak
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Bozcaada AKP İlçe Başkanı Burak Aktan yaptığı açıklamada, “Yarın Adamızda, Millletimizin gözbebeği Türk Silahlı Kuvvetlerimizin sınırımızda kurulmak istenen terör unsurlarına karşı milletimiz duaları ile başlattığı Zeytindalı operasyonuna manevi destek vermek amacıyla Afrin harekatinin ilk Cuması Alaybey Camisi'nde cuma namazına doğru Kur'an ı Kerim ve Mevlüt okutulacak olup pilav ikramı yapılacaktı , duyurulur” denildi.

Burak Aktan, milletimiz ve ada halkı adına bu mevlit davetinin birlik-beraberlik içinde hep birlikte olmasını için Bozcaada Kaymakamı, Bozcaada Belediye Başkanı ve BOZTİD yönetimi de bizzat davet ettiğini, ayrıca diğer kurumlardan ulaşabildiklerine haber verdiğini, tüm ada halkının davetli olduğunu dile getirdi.  




Bu haber 3358 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Çakırcalı
26-01-2018 01:14:00

Cephedeki çok uluslu dengeler gözeten bir savaşın, öyle zeytinyağlı sarmalar ve pilavlar ile desteklenmesinin hayalci bir dünyası ile olmadığının, olamayacağının altını şöylece kalın kalınca çizgi ile çizmek lazım mı gelir acaba şimdi diye düşünüyorum...

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ