Bugun...


kostasalto

Bozcaada’da yılbaşı keyifli ve eğlenceli geçti
Hava muhalefeti nedeniyle son yıllarda yeni yıla sessiz ve sakin giren Bozcaada’da, havaların mevsim normalinin üzerinde seyretmesi ile son yılların en keyifli ve eğlenceli yeni yılı kutlandı.

Mobil Reklam

Bozcaada’da yılbaşı keyifli ve eğlenceli geçti
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

İstanbullular olmak üzere çevre illerden gelen tatilciler şehir hayatından uzak, sakin ve romantik bir yılbaşı tatili için hafta sonundan itibaren adada açık olan konaklama tesislerini doldurdu. Kapalı olan bazı işletmeler de havaların ısınması ile gelen telefonların ardından yılbaşına hazırlanarak misafirlerini ağırladı.

Geçen cuma akşamından itibaren yeni yıl tatilini adada geçiren tatilciler gündüz adanın bomboş sokakları, koyları ve gün batımında vakit geçirirken, akşamları ise şömine başında adanın keyfini çıkardı. Açık olan otellerdeki doluluk oranı ise yüzde 70’i buldu.

Yılbaşı gecesi ise birçok mekânda canlı müzik ve eğlence programı vardı. Adalıların bir kısmıda işletmelerde yeni yıla girerken çoğunluk ise bağ evlerinde, bahçelerde ve konutlarında bir araya geldi.

İşletmeciler müzik kapanış saati ile ilgili yerel yönetimden yılbaşı gecesine özel esnetme beklese de tüm işletmelerde 01.30’da müzik durduruldu.

Adada yaşanan 2 günlük yoğunluk ve yılbaşı gecesinde ise herhangi bir kavga, taşkınlık yaşanmaması ile adada keyifli bir yılbaşı tatili geçti.

Öte yandan adalılar yıllar sonra tatilcilerin de tercih ettiği, işletmelerin yeniden açıldığı yılbaşında belediyenin yeni yıla özel bir yılbaşı sokağı veya meydana ışıklı bir çam ağacıyapmaması da eleştiri aldı.

 




Bu haber 1039 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ