Bugun...


kostasalto

Bozcaada'da AKP'liler seçim sonrasında konvoy oluşturdu
Bozcaada AKP İlçe Teşkilatı ve AKP’ye oy veren seçmenler 1 Kasım seçimlerinin ardından Bozcaada’da araçları ile konvoy oluşturdular. Partililer konvoy sonrasında partilerinin tek başına iktidar olmasını pasta keserek kutladılar.

Mobil Reklam

Bozcaada'da  AKP'liler seçim sonrasında konvoy oluşturdu
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Bozcaada’da AKP İlçe Teşkilatı ve AKP’li seçmenler 1 Kasım Genel Seçimleri’nin ardından partilerinin tek başına iktidar olmasını önce araçları ile konvoy oluşturup Bozcaada sokaklarında tur attı. Araçları ile konvoy oluşturarak sevinç gösterilerinde bulunan partililer son olarak kutlamaları pasta keserek sonlandırdı.

 

AKP ülke genelinde birinci parti olurken, Bozcaada’da CHP’nin ardından en çok oy alan ikinci parti oldu. 7 Haziran sonuçlarına göre Bozcaada’da oylarını 2,5 puan arttıran AKP 7 sandıktan toplamda 422 oy aldı.

 




Bu haber 5791 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR
11 Yorum

kosta salto
07-11-2015 19:53:00

serkan benim yazdıklarımı aynen yaz

kosta salto
07-11-2015 19:37:00

delikanlı olun adınızı yazın 

kosta salto
07-11-2015 19:34:00

benim üzerimden siyaset yapmayın arkadaşlar lütfen kendi işinize bakın

Sinan
03-11-2015 01:58:00

Şimdi Bu Kosta, rum değil mi ? eee AKEPE de Müslüman ? Tayyip biliyo mu bu arkadaşın sorununu ? El birliği ile parti olarak sünnet ettiriversinler... Böyle olmaz madem bir işe başladı sonu gelmeli ( Türkiye'nin sonu geldiği gibi ) :(

Ahmet
03-11-2015 01:56:00

yabancı ve boş boş konuşma rumuzlu arkadaşlar. ikinize de tek tek cevap vericem. yabancı önce sen : Sen bunların içindeki hangi    ismini adını soy adını yazarak burada konuş. Çakma isimlerle buraya yazma. Kimin yalakasısın ? Kostanın'mı Ali balcının'mı ? AKEPE'nin        olmuşsunuz alayınız. Ulanmerak ediyorum bu partiye ya da YALAKALIK yaptıklarınıza gösterdiğiniz özeni, ailenize gösterseniz şuan evinizde aç aç oturuyor olmayacaktınız. Diğer     olan boş boş konuşma rumuzlu genç : Sen bunların içindeki hangi      ?Adını soy adını yaz öyle buradan birseyler konuş. Ha yemiyosa hiç konuşma git yalakalıklarına devam et. O parti gün gelecek yok olacak işte o zaman hatırlat sana bir hareket çekicem. Ha bu hareket bildiğin bir hareket değil onu buradan söyleyeyim :) Insan olsanız zaten çakma rumuzlarla burdan yazmazsınız. delidana rumuzlu arkadaşın söyledikleri çok doğru bence kepçe bile AKEPE nin parası ile alındı :) yazacaklarım bitmedi devam edecek...

bamya
02-11-2015 20:03:00

:) Syn COSTA eskiden AKEPE nin gençlik kolları başkanıydı. sonradan yerel seçimlerde mustafa başkana oynyayınca partiden atılmamışmıydı??? biz yanlış hatırlyor olabilirmiyiz??? gel Costa kardeşim MHP ye senin yerin burası

yabancı
02-11-2015 11:11:00

Bak Ahmet Efendi yukarıdaki fotoğrafta halkın bütün sınıflarını görüyorsun senin buna aklın ermez aklın ersede işine gelmez sen otur üzüntüden kafayı çek ama dikkat et kaçak içki var piyasada AK partiyi kazandıran değerleri senin ve senin gibilerin anlaması münkün değil rnBütün Türkiye doğru yolu gördü bir tek sen hayata at gözlüğü ile bakıyorsun Türkieyi kaybettiniz Çanakkale’yi kaybettiniz hala pasta muhabbeti yapıyorsun keşke sende onlarla oy vermesen bile orada olsaydın beğen beğenme uyacaksın bu düzene Saygılı olacaksın toplumu germeyeceksin AK partinin amacı sizin gibi insanları fikirleri ile etkilemek, sanırım buda 2019 seçimlerine kadar olur Hedef çanakkaleydi o tamam şimdi hedef İzmir Çanakkale’mizden seçilen 4 milletvekilimize de başarılar diliyorum

boş boş konusma
02-11-2015 01:07:00

Ahmet beyy allah seni islah ettin. . Nerrden bulupta gelirsiniz adamiza bilmem. Ulan boş boş konuşup adamı sinir ediyorsunuz. Sana ne.. ister pasta keserler. İster şarkı söylerler. Sen aç fox tv ni izle. Kendini tatmin edersin. ..

Mehmet
02-11-2015 00:37:00

Bozcaada halkına ve tüm milletimize teşekkür eder, Hayır olmasını dilerim. Türkiye doğru kararı verdi.

delidana
01-11-2015 23:39:00

Bence sayın Balcı ile Talay "Balkon Konuşması" yapmalıydı. Bozcaada da balkon bulmak zor gerçi fakat Kosta beyin Kepçesi kullanılabilirdi.

Ahmet
01-11-2015 23:03:00

          Yazık... Sorsan siyaseti bilmezler birde pasta kesmişler... Ulan ananızın babanızın doğum tarihini bilmez, doğum günü kutlamazsınız, AKEPE için pasta kesip üflersiniz. ,       Gerçi doğru oy verenlerinin hepsinin babası olduğunu siz kabul ettiniz.             . Sizin yapacak birşeyiniz yok. Allah ıslah etsin sizi!

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ