Bugun...


kostasalto

Yenildik!!
BU SEFER OLMADI!!   Spor Yazarımız Umut Kalkan'ın kaleminden Bozcaadaspor - Vefaspor maçı...   Bozcaadaspor evinde oynadığı maçta Vefaspor'a 49. dakikada Selim Tatar'ın kaydettiği golle 1-0 mağlup oldu.   Müsabakanın ilk ...

Mobil Reklam

Yenildik!!
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

BU SEFER OLMADI!!

 

Spor Yazarımız Umut Kalkan’ın kaleminden Bozcaadaspor – Vefaspor maçı…

 

Bozcaadaspor evinde oynadığı maçta Vefaspor’a 49. dakikada Selim Tatar’ın kaydettiği golle 1-0 mağlup oldu.

 

Müsabakanın ilk yarısında üstün taraf konuk Vefaspor’du. İkinci yarıda ise Teknik Sorumlu Fadıl Kurt’un yaptığı değişikliklerle oyunda denge kuruldu. Fakat 49. dakikada gelen gol ile Vefaspor’un skoru koruma çabası ve geriye çekilmesi Bozcaadaspor’un işini daha da zorlaştırdı. 75. dakikadan sonra ilk yarıda çok iyi bir oyun çıkaran Vefaspor’un orta saha oyuncuları Samet Candan ve Kemal Halezaroğlu’nun oyundan düşmesiyle Bozcaadaspor rakibini baskı altına almaya başladı. Fakat orta sahada Erdal’ın eksikliği ciddi anlamda hissedildi ve son paslarda etkisiz kalınması pozisyon yaratmada sıkıntılar ortaya çıkardı.

 

Son dakikalara doğru gergin anlar yaşanan maçta olaylar büyümeden yatıştı. Bozcaadaspor bu sonuçla 22 puanda kalırken rakip Vefaspor puanını 23′e yükseltti.

 

Bozcaadaspor

 

Cihan Adalıoğlu *** Burhan Dağcı** Harun Darıcı** İsmail İnan*** Şenol Dikici** Aykut Kurt** dk. 72 (Ayhan Koşulu**) Batuhan Irmak** Hakan Alpyürük***dk.75(S.Tunahan Dündar**) Fatih Demirci*** Selçuk Hızarcı** İlyas Arslan***

 

Vefaspor

 

Hakan Ezenerden** Bahtiyar Yıldırım** Erdi Taşkent*** Samet Candan**** Hakan Fırıloğlu*** Deniz Eryank** Emrah Çilingir**** Kemal Hale Zaraoğlu**** Aydın Tabak** dk45 (Berk Aytunç Aytemur**) Hakan Açıkalın** dk.65(Sinan Yüksel*) Selim Tataroğlu****  dk. 83 (Onur Kerman**)

 

 

 




Bu haber 2253 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ