Bugun...


kostasalto

Gümrük binası bilmecesi!
  Gümrük binası bilmecesi!   Bozcaada’da iskeleye inşa edilmeye başlanan gümrük binası hakkında sosyal medyada tartışmalar hızlandı. Vatandaşlar herhangi bir proje resmi bile asılmayan binanın, adaya ne fayda ...

Mobil Reklam

Gümrük binası bilmecesi!
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

 

Gümrük binası bilmecesi!

 

Bozcaada’da iskeleye inşa edilmeye başlanan gümrük binası hakkında sosyal medyada tartışmalar hızlandı. Vatandaşlar herhangi bir proje resmi bile asılmayan binanın, adaya ne fayda sağlayacağını merak ediyor.

 

Bozcaada iskelesinde GESTAŞ firması tarafından kullanıla bina , gümrük binasının inşası nedeniyle kaldırılmıştı. Kısa süre önce yapımına başlanan bina ile ilgili şimdiden olumlu değerlendirmelerin yanında eleştiriler de gelmeye başladı. Ada halkı ise, yapımı süren gümrük binasının tamamlandığında nasıl bir hizmet vereceğini merak ediyor. Bu konu hakkında sosyal medyada görüşlerini açıklayan ada severler, gümrük hizmetlerinin içeriği konusunda endişe taşıdıklarını dile getiriyor.

 

KRUVAZİYER AMACIYLA MI YAPILIYOR?

 

Bozcaada’da kruvaziyer turizminin adaya katkı sağlayıp sağlamayacağı ve fayda-zarar gibi etkileri üzerine bir süredir tartışmalar sürerken, yeni yapılacak gümrük binasının bu amacı mı hizmet etmek için yapıldığını soran ada severler, temmuz ayında bitirileceği öne sürülen binaya ait herhangi bir proje resmi bulunmamasına da tepki gösteriyor. Bunun yanı sıra, gümrük binasının içerisinde bir adet kafeterya ve free shop bulunacağını öne sürenler de var.

 

SAHİL GÜVENLİK DE KALDIRILMIŞTI

 

Bilindiği gibi bir süre önce gümrük inşaatının başlaması nedeni ile sahil güvenlik binasının yeri de belediyenin arka tarafında kullanılmayan bir kısma alınmıştı. Bozcaada Belediyesi, sahil güvenliğin adadan yer sorunu nedeniyle ayrılmasına karşı kendi binasından bir bölüm tahsis ederek, adanın menfaatleri yönünde bu sorunu çözmüştü. Ayrıca bu nedenle sahil güvenlik botunun eski yerinin yerine küçük iskeleye bağlanması da özellikle çocukların küçük iskelede yüzmesinin ve oraya girişinin yasaklanmasına neden olmuştu.

 

IMG_2516

 

 

 

 

 

 

 

 

Sahil Güvenliğin yeni yeri

 

 

BOZCAADA HABER TAKİPÇİSİ OLACAK

 

Tüm bu merak edilen sorulara cevap bulmak için Bozcaada Haber konunun takipçisi olacak. En gerçek bilgileri kaynaklarından doğrulatarak okuyucularımıza sunacağız. Bozcaada halkına, yeni gümrük binasının adaya getireceği etkilerini yakın zamanda sizlerle paylaşacağız.

 

Fotoğraflar için yön tuşlarını kullanabilirsiniz

 




Bu haber 1860 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ