Bugun...


kostasalto

Atamer’i son yolculuğuna uğurladık
  Atamer’i son yolculuğuna uğurladık   Dün sabaha karşı evinde hayatını kaybeden Anke Atamer’i Alaybey Camii’nde kılınan ikindi namazının ardından Türk mezarlığında toprağa verildi. Bozcaada halkı tarafından çok ...

Mobil Reklam

Atamer’i son yolculuğuna uğurladık
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

 

Atamer’i son yolculuğuna uğurladık

 

Dün sabaha karşı evinde hayatını kaybeden Anke Atamer’i Alaybey Camii’nde kılınan ikindi namazının ardından Türk mezarlığında toprağa verildi. Bozcaada halkı tarafından çok sevilen Atamer’in cenazesine katılım yoğundu.

 

Anke Atamer’in ani vefatı Bozcaada’yı yasa boğdu. Ölümüyle herkesi derinden üzen Anke Atamer bugün son yolculuğuna uğurlandı. Anke’nin cenazesinde yoğun bir kalabalık vardı. Adalılar başta olmk üzere İstanbul’dan da çok sayıda seveni cenazeye katıldı. Ayrıca katılanlar arasında Belediye Başkanı Dr. Hakan Can Yılmaz ve Belediye Meclisi üyeleri, Emniyet Müdürü Mustafa Yaşar, CHP İlçe Başkanı Mehmet Yavuz da vardı.

 

SOSYAL MEDYADA BAŞSAĞLIĞI MESAJLARI

 

Atamer’e ayrıca ada ve ada dışından birçok çelenk gönderildi. Bozcaada’da sosyal medyada birçok seveni başsağlığı mesajı yayınlarken herkesin yazdığı ortak sözler Anke’nin adanın en büyük değerlerinden birisi olduğu gerçeği idi. Anke Atamer’in yanından ayırmadığı köpeği ve evindeki kedisine de yeğeninin sahip çıktığı ve bakımlarını üstlendiği öğrenildi.




Bu haber 2336 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ