Bugun...


kostasalto

Yürekler ağza geldi!!
Yangın paniği Bozcaada Rum mahallesindeki bir evde gece yarısı başlayan yangın itfaiyenin ve ada halkının yoğun çabası ile kontrol altına alındı! Kilisenin üzerindeki sokakta meydana gelen yangına ...

Mobil Reklam

Yürekler ağza geldi!!
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Yangın paniği

Bozcaada Rum mahallesindeki bir evde gece yarısı başlayan yangın itfaiyenin ve ada halkının yoğun çabası ile kontrol altına alındı!

Kilisenin üzerindeki sokakta meydana gelen yangına zamanında müdahale edildi. Yangında maddi zarar meydana gelirken, can kaybı yaşanmadı. İtfaiye ekipleri yangının şömineden kaynaklandığını açıkladı. Olay yerine itfaiye ekipleriyle birlikte gelen Belediye Başkanı Mustafa Mutay’ın itfaiye aracı üzerine çıkarak operasyonu yönetmesi dikkat çekerken ada halkının da yoğun çabası yangının büyümesini engelledi.

İTFAİYE GİRMEKTE ZORLANDI

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri dar sokaklara park eden araçlar nedeniyle yangına müdahale etmekte zorluk çekti. Yetkililer, dar sokaklara araç park edilmemesi konusunda ada halkına uyarılarda bulundular. Yaklaşık 45 dakika süren müdahalede yangın kontrol altına alındı.

OLAY YERİNDEN SICAK KARELER…




Bu haber 2027 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ