Bugun...


kostasalto

MAHŞER-İ CÜMBÜŞ KIRDI GEÇİRDİ
Bozcaada’ da dün başlayan 1. Tiyatro Festivalinin ilk günü sonunda, sahne Mahşer-i Cümbüş ekibinindi. Bozcaada Halk Eğitim Merkezi sahnesinde performanslarını sergileyen başarılı doğaçlama ekibinin oyununu izlemeye gelenlerse, salonu hıncahınç doldurdu.

Mobil Reklam

MAHŞER-İ CÜMBÜŞ KIRDI GEÇİRDİ
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Bozcaada halkı ve Tiyatro festivali kapsamında adaya gelen konuklar dün akşam harika bir sahne performansına şahit oldular.  2001 yılında temelleri atılan ve kurulduğu günden bugüne doğaçlama tiyatro geleneğini sürdüren, 300’ün üzerinde Tiyatro Sporu, 100’ün üzerinde Beyin Fırtınası gösterisi yapıp, Türkiye’ yi 12. Uluslararası Tiyatro Festivalinde temsil etme onuruna erişen başarılı ekip, dün akşamki gösterileriyle kendilerini izlemeye gelenlerin oldukça eğlenceli vakitler geçirmesini sağladı. Farklı isimlerde ve türlerde, toplam 6 turluk performans sergileyen ekibin her gösterisinin sonunda salondan kahkahalar ve alkışlar yükseldi.

Ayrıca,  Tiyatro Sporu oyununun bir gereği olarak seyircileri de zaman zaman oyunlarına dahil eden Mahşer-i Cümbüş ekibine dün akşam, ada halkından Esma Boruzan ve çeşitli amaçlarla adaya gelmiş birkaç genç tiyatro sever de eşlik etti.

Mahşer-i Cümbüş ekibi, Tiyatro festivali boyunca bazı eğitici faaliyetler de yürütecek.




Bu haber 2695 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ