Bugun...


kostasalto

Bozcaada Emniyeti bu görüntüleri inceledi ve...
Geçtiğimiz Pazar günü adadan dönüş yapmak isteyen araç sahipleri GESTAŞ’a ulaşamayınca, araçları ile kapanların ve bariyerlerin üzerinden geçerek iskeleye ulaşmıştı. Bozcaada Haber’in o anlara ait yayınladığı görüntüler üzere İlçe Emniyeti, araç sahiplerine ve kuralları ihlal eden vatandaşlara ceza yağdırdı.

Mobil Reklam

Bozcaada Emniyeti bu görüntüleri inceledi ve...
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

 12 Haziran’dan itibaren adadan dönüşlerde araçlar için uygulanmaya başlayan rezervasyon sistemi, GESTAŞ’ın sıkıştığı anlarda telefonları açmaması üzerine kargaşaya ve telaşa neden oluyor. Geçtiğimiz Pazar günü ise rezervasyonu bulunan araç sahipleri ile GESTAŞ’a ulaşamadıkları için rezervasyonu bulunmayan araç sahipleri arasında sözlü tartışmalar yaşanmıştı. Yaşanan tartışmalar sırasında ise rezervasyonu bulunmayan araç sahipleri plastik dubayı ezerek, kapana da karton koyarak araçların geçişişini sağlamıştı. Çok geçmeden olay yerine gelen İlçe Emniyet Müdürü ve İlçe Emniyeti’ne bağlı ekipler duruma müdahale ederek olayları kontrol altına almıştı.

 

Bozcaada Haber ise yaşanılan bu durumu görüntülerle yayınlamıştı. Edindiğimiz bilgilere göre Bozcaada Haber’in yayınladığı görüntüleri İlçe Emniyeti ihbar olarak değerlendirdi. Yapılan incelemeler sonucunda kuralları ihlal eden edilen kişiler ve araçların tespiti yapılarak 2 ayrı maddeden cezai işlem uygulandı.

Yine iddialara göre plastik dubaların üzerinden geçerek araçlarını sokak aralarına park edenler hakkında yasal işlem başlatılacak.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER




Bu haber 4000 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ