Bugun...


kostasalto

Bozcaada yarın seçim heyecanı yaşayacak
Bozcaada’da 7 sandıkta toplam 2222 seçmen genel seçimler için oy verecek. Oy kullanmak için dikkat edilmesi gereken hususları sizler için derledik...

Mobil Reklam

Bozcaada yarın seçim heyecanı yaşayacak
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Son iki gündür devam eden fırtına dün ve bugün yapılması gereken feribot seferlerinde aksama ve iptallere neden oldu. 29 Ekim tatili için Bozcaada’ya gelen bir çok kişinin fırtana sebebiyle adadan erkenden ayrıldığı gözlendi. Fakat belediyenin anonsunu duymayıp bugün 16.00 feribotuyla Geyikli’ye geçemeyenlerin yarın oy kullanmak için karşıya geçip geçemeyecekleri, aynı şekilde karşı taraftan adaya oy kullanmak için gelmek isteyenlerin adaya gelip gelemeyecekleri ise yarınki havanın şiddetine ve GESTAŞ’ın vereceği karara bağlı...

 

OY KULLANACAKLAR DİKKAT!

 

Bozcaada’da yarın oy kullanacak seçmen sayısı 2222.  Seçmenler oylarını; İstiklal İlköğretim Okulu, Halk Eğitim Merkezi ve Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. (UEDAŞ) binalarına kurulan toplam 7 sandıkta kullanacaklar. Saat 08.00’da başlayacak oy verme işlemi saaat 17.00’da sona erecek.

 

Oy kullanmak için seçmen kağıtlarını hâlâ almamış ya da kaybetmiş olanlar https://secmen.ysk.gov.tr/ysk/secmenBilgiYurtici.jsp adresinden hangi sandıkta oy kullanacaklarını öğrenebilirler. Oy kullanmak için seçmen kağıdını yanında bulundurma zorunluluğu yoktur.  Sandık başına gidecek olan seçmenin oy kullanabilmesi için yanında, TC kimlik numarasının yazılı bulunduğu, nüfus cüzdanı, pasaport, sürücü belgesi, evlenme cüzcanı gibi resmi nitelikteki bir belgeyi yanında bulundurması gerekmektedir.  

 

TÜM GÜN YAYINDAYIZ

 

Yarın oy verme süresi boyunca yaşanılan tüm gelişmeleri, sosyal medya hesaplarımızdan an be an sizlerle paylaşacağız. Aşağıda belirtmiş olduğumuz sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip edebilir gelişmelerden anında haberdar olabilirsiniz. 

 

Facebook: https://www.facebook.com/bozcaadahaber

 

Twitter: https://twitter.com/haberbozcaada

 




Bu haber 2131 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ