Bugun...


kostasalto

Bozcaadalı yazar Süleyman Güner adalılar ile buluştu
Lodos Ağacı adlı kitabı ile ada kültürünü odağa alan Bozcaadalı yazar Süleyman Güner 26 Eylül Salı akşamı yeni öykü kitabı Poyraz Liman'ın lansmanı için Bozcaada Kitap Fuarındaydı. Güner’i okurları ve adalılar yalnız bırakmadı.

Mobil Reklam

Bozcaadalı yazar Süleyman Güner adalılar ile buluştu
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

İmza günü başlangıcında kısa bir teşekkür konuşması yapan Süleyman Güner, kitabını annesi Nurhan Güner'e ithaf ettiğini, ondan dinlediği ada öyküleri ile büyüdüğünü ve bu kitapta, ada öyküleri kadar başka öykülerinin de olduğunu ekledi.

Güner, aynı zamanda ‘Bozcaadamdan Sesler’ adlı radyo programında öykülerini teatral olarak yorumladığından, ısrarlar üzerine bu kitabında yer alan bir öyküsünden kısa bir bölüm seslendirdi.

Kapirada adlı öyküsünde adadan Yunanistan'a göçen yaşlı bir Rum kadının duygularını anlattığından şiveli olarak seslendirdiği bu bölüm, katılımcılar tarafından oldukça ilgiyle karşılandı.

İmza günündeki katılımcılardan adalı Şükran Sevinç, Mehmet Uysal ve Burak Parlakbilek, kendisi ile gurur duyduklarını ifade ederek, ada kültürünün unutulmaması adına yaptığı katkılarından dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler. Oldukça sıcak bir ortamda gerçekleşen imza günü, sezonu kapayan Bozcaada kitap fuarının son imza günü olarak tarihe geçti. Poyraz Liman adlı öykü kitabı, 20 öyküyü içermekte olup, sanal platformlar üzerinden satışa sunuluyor.

https://www.papirusyayinlari.com/




Bu haber 1063 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ