Bugun...


kostasalto

Ayazma'da teknesinde ölü bulundu
Bozcaada'da geçimini balıkçılık yaparak sağlayan Mustafa Kılavuz, Ayazma'da kıyıdan yaklaşık 15 metre ileride teknesinde ölü olarak bulundu.

Mobil Reklam

Ayazma'da teknesinde ölü bulundu
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Bozcaada'da Rüzgar Enerji Santrali'nde çalışan mühendis Kerim Kılavuz'un kardeşi Mustafa Kılavuz , Ayazma Koyu'nda Kılavuz adlı teknesinde ölü bulundu..Ancak avladığı balıkları sattığı Balıkhanesindeki Doğan Balıkçılığın sahibi Metin Doğan, bir haftadır Mustafa Kılavuz'un balıkhaneye balık getirmemesi ve 3-4 gündür de yoldan geçerken teknesini Ayazma Plajı'nda görmesi üzerine durumdan şüphelendi. Kendisine telefonla ulaşamayınca bugün yüzerek teknenin yanına giden Doğan, Kılavuz'un cansız bedeniyle karşılaşınca durumu, jandarmaya bildirdi. Olay yerine gelen savcı başka bir tekneyle Kılavuz isimli tekneye giderek inceleme yaptı. Kılavuz isimli tekne başka bir tekneyle sahile çekildi. Yapılan incelemede vücudunda kesici ve delici yara izine rastlanmayan Mustafa Kılavuz'un cesedi otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Jandarma, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi. 

 

Mustafa Kulavuz, geçtiğimiz Aralık ayında Bozcaada'nın 12 mil kuzeyinde şiddetli bir havada teknesi ile mahsur kalmıştı.  Teknesinin arıza yapması sonucu mahsur kalan Kılavuz'u önce UN Karadeniz adlı gemi ardından Bozcaada'ya ait SAGET-31 Sahil Güvenlik ekipleri kurtarmıştı.

Bozcaada Haber olarak Mustafa Kılavuz'a rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.




Bu haber 4736 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

serdar eroğlu
16-07-2015 09:10:00

Allah rahmet eylesin Kerim abiye Allahsabır versin

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ