Bugun...


kostasalto

Memleket Sevdalıları’ndan Bozcaada ziyareti
Memleket Sevdalıları’ndan Bozcaada ziyareti       Memleket Sevdalıları Derneği Bursa Şubesi Başkanı Mustafa Akyabag ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte 40 kişilik bir grup hafta sonunu Bozcaada’da geçirerek, ...

Mobil Reklam

Memleket Sevdalıları’ndan Bozcaada ziyareti
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Memleket Sevdalıları’ndan Bozcaada ziyareti

 

 

 

Memleket Sevdalıları Derneği Bursa Şubesi Başkanı Mustafa Akyabag ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte 40 kişilik bir grup hafta sonunu Bozcaada’da geçirerek, Başkan Dr. Hakan Can Yılmaz’ı ziyaret etti.

 

 

 

Bozcaada hafta sonu Bursa’dan gelen konuklarını ağırladı. Memleket Sevdalıları Derneği Bursa Şubesi üyeleri ile Uludağ Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tahir Baştaymaz, düzenlenen ada turunun ardından Bozcaada Belediye Başkanı Dr. Hakan Can Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.

 

 

 

Dr. Hakan Can Yılmaz’ı seçimlerde başkanlığı kazanmasından ötürü tebrik eden Dernek Başkanı Mustafa Akyabag, önümüzdeki dönemde başarı dileklerini sunarak ada hakkında izlenimlerini aktardı. Derneğin kuruluşu ve faaliyetleri ile ilgili de detaylar aktaran Akyabag, Bozcaada’nın turizmi ile Türkiye için çok önemli bir merkez olduğunu dile getirdi.

 

 

 

Uludağ Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tahir Baştaymaz ise, adada mutlaka bir yüksek okulun bulunması gerektiğine vurgu yaparken, Bozcaada Belediye Başkanı Dr. Hakan Can Yılmaz, seçim döneminde hazırladıkları proje ile bu konuyu çözmek için gayret göstereceklerini altını çizdi.

 

 

 

Başkan Yılmaz, Bozcaada’nın bundan böyle halkla birlikte yönetileceğini de belirterek Kent Konseyi projesi konusunda bilgiler verdi.




Bu haber 2609 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ