Bugun...


kostasalto

Çanakkale milletvekillerinden teröre lanet
Pazar akşamı Ankara’da yaşanan ve 37 canımızı alan terör saldırısı için Çanakkale milletvekilleri medya hesaplarından mesajlar yayınladılar.

Mobil Reklam

Çanakkale milletvekillerinden teröre lanet
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Pazar akşamı Kızılay - Ankara’da gerçekleşen ve 37 kişinin yaşamını yitirdiği, onlarca kişinin yaralandığı terör saldırısının ardından saldırıya ilişkin kınama mesajları gelmeye devam ediyor. Çanakkale’nin AKP ve CHP’li dört milletvekili de sosyal medya hesaplarından saldırıyı kınayan mesajlar yayınladılar.

 

CHP milletvekili Bülent Öz oldukça uzun yayınladığı mesajında “Alışmayacağız,
sorumlulardan gereğini yapmalarını bekleyeceğiz, onurlu olmalarını bekleyeceğiz. Vatandaşının can güvenliğini sağlayamayan bir Ortadoğu ülkesine indirgenmek, Türkiye’ye yakışır mı? Apaçık ortada bir istihbarat eksikliği, bir vurdumduymazlık var. Türk milletinin başı sağolsun.” dedi. Mesajın tamamı şu şekilde:

 

 

Çanakkale AKP milletvekili Bülent Turan mesajında “Allah rahmet etsin ölenlerimize, yaralılarımıza şifalar olsun. Milletimizin başı sağolsun. Lanet olsun teröre, insana kıyana. #Ankara” yazarak duygularını ve tepkisini dile getirdi.

Bir diğer AKP’li vekil Ayhan Gider de Ankara sadırısı için mesaj yayınlayan isimlerdendi. Gider sosyal medya hesabından, “Bunlar yapan,yaptıran insan olamaz. Bunlara insan diyen de insan olamaz. #TeröreTeslimOlmayacağız” yazdı. Ayrıca milletvekili Ayhan Gider mesajında Kızılay Meydanı’ndan bir de fotoğraf yayınladı.

“Terörün her türlüsünü, destekçilerini, onları büyütenleri ve onlara yardım ve yataklık edenleri kınıyorum. #Ankara” diyerek teröre lanet eden bir diğer isim de CHP Çanakkale milletvekili Muharrem Erkek’ti. Vekil, mesajının içerisine CHP Genel Kılıçdaroğlu’nun mesajını da eklemeyi unutmadı.




Bu haber 2359 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ