Bugun...


kostasalto

Demirer: Referandum şart
Demirer: Yeni İmar Planı için referandum yapılsın!   Ünlü komedyen Ata Demirer, Bozcaada’nın coğrafi güzelliklerinin “Kentsel Dönüşüm” adı altında betonlaşma tehlikesi ile karşı karşıya olduğunu söyledi. Demirer, ...

Mobil Reklam

Demirer: Referandum şart
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Demirer: Yeni İmar Planı için referandum yapılsın!

 

Ünlü komedyen Ata Demirer, Bozcaada’nın coğrafi güzelliklerinin “Kentsel Dönüşüm” adı altında betonlaşma tehlikesi ile karşı karşıya olduğunu söyledi. Demirer, yeni imar planı için referandum yapılması önerisinde bulundu.

 

Ata Demirer, Bozcaada’da çektiği “Eyvah Eyvah” filminin üçüncü serisi için NTV televizyonunda Gülay Afşar’ın hazırlayıp sunduğu “Gece Gündüz” programına katıldı. Ünlü komedyen programın bir bölümünde Bozcaada’nın yeni imar planına değinerek endişelerini dile getirdi. Programa filmin diğer başrol oyuncusu Demet Akbağ ile konuk olan ünlü komedyen konunun Bozcaada halkı tarafından değerlendirilerek referandum yapılması gerektiğini savundu. Bozcaadanın bugüne kadar iyi korunup bozulmadığını söylerek bundan sonra da bu sekilde korunması gerektiğini dile getirdi.
Ayrıca ünlü komedyen Bursa’nın Mudanya İlçesi’nde çocukluğunu geçirdiğini ve o dönem oranında Bozcaada gibi güzel ve doğal olduğunu ancak artık denize girdiği yerlerde fabrikaların olduğunu görünce içinin sızladığını dile getirdi. Bozcaada için de yeni imar yasanın dikkate alınıarak halkın düşüncesine göre yapılması gerektiğini söyledi.

 

BOZCAADA’YA ÇOK ŞEY BORÇLUYUM

 

Adalılar tarafından sevilen ve her fırsatta adanın menfaatini göz önünde bulunduran Ata Demirer, Bozcaada’ya çok şey borçlu olduğunu ve adanın coğrafi güzelliklerinin “Kentsel Dönüşüm” adı altında betonlaşma tehlikesi ile karşı karşıya olduğunu belirterek; “Bozcaada ile ilgili kulağımıza tatsız haberler geliyor. Umarız bunlar gerçek olmaz. Bozcaada için ve o bölge için birtakım yeni imar planları gündemde ve o imar planlarlarının kabul edilme ihtimalinin olduğu birtakım tatsız şeylerde oluyor. Bence, böyle bir durumda özellikle Bozcaada için söylüyorum, oradaki yaşayan halka sorularak bir referandum şart. Bozcaada, yaz sezonunda zaten kapasitesinin üstüne çıkıyor” şeklinde konuştu. Demirer sözlerini şöyle sürdürdü:

 

“Bu sebeple adada yazın hem trafik olsun, hem de altyapı olsun zaman zaman ciddi problemler yaşayabilen bir duruma geçebiliyor. Türkiye’nin gözbebeği bir kaç adadan biri olan Bozcaada, güzelliklerini kaybetmesin, bozulmasın. O güzellikler, filmlerde kalmasın. Beni herhangi bir şeye muhalefetmiş gibi zannetmesinler. Oradaki halka sormak bunun bir yöntemidir. Yani oradaki halka, “Sen nasıl bir Bozcaada hayal ediyorsun veya buna ne dersin?” deseler, bence sorun çözülür yani…”

 

Konuyla ilgili olarak Demek Akbağ ise ünlü komedyenin düşüncelerine katılarak bu konuda Bozcaada Halkının yanında olduğunu dile getirdi.

 

 




Bu haber 1736 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ