Bugun...


kostasalto

Karabiga ile kader maçı
Karabiga ile kader maçı     BAL Ligi’nde sezonun son haftasına girilirken baraj mücadelesi vermesi kesinleşen Bozcaadaspor, Süper Amatör Lig’in şampiyonu Karabiga Gençlikspor ile Çanakkale’de kader maçına çıkacak.Öncesinde ...

Mobil Reklam

Karabiga ile kader maçı
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Karabiga ile kader maçı

 

 

BAL Ligi’nde sezonun son haftasına girilirken baraj mücadelesi vermesi kesinleşen Bozcaadaspor, Süper Amatör Lig’in şampiyonu Karabiga Gençlikspor ile Çanakkale’de kader maçına çıkacak.Öncesinde son hafta Lüleburgazspor deplasmanına çıkacak olan siyah beyazlı ekip ,bu macın ardından baraj maçına çıkacak.

 

 

Normal sezonda evinde oynadığı son maçta Halide Edip Adıvar’a 2-1 kaybeden Bozcaadaspor, tamamen baraj maçına odaklanmış durumda. Mücadele verdiği Bölgesel Amatör Lig 11. Grup’ta kısıtlı bütçesine rağmen başarılı bir grafik sergileyen siyah beyazlıların Çanakkale’de karşılaşacağı rakibi bu hafta belirlendi. Çanakkale Süper Amatör Lig’i son haftaya girilirken şampiyon tamamlayan Karabiga Gençlikspor, Bozcaada’nın baraj maçındaki rakibi oldu.

 

 

“BİZ İNANDIK, SİZ DE İNANIN”

 

 

Başkan Osman Ataol ile Sportif Direktör Orhan Acar’ın büyük gayretleri ile kendisinden bekleneni fazlasıyla yapan ada ekibinin hedefi, tek maç üzerinden oynanacak Karabiga Gençlikspor maçını kazanmak. Teknik Sorumlu Fadıl Kurt’un öğrencileri, Bozcaada halkının da desteğiyle Bölgesel Amatör Lig’de yoluna devam etmek için yoğun bir çaba sarf edecek.

 

 

Ayrıca bugün oynanan karşılaşmada son haftalarda alınan kötü sonuçlara rağmen ada halkının ve protokolün maça ilgisi çoktu.

 

 

DÜNKÜ  OYNANAN MAÇTAN FOTOĞRAFLAR:

 

 

 

 




Bu haber 1759 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ