Bugun...


kostasalto

Bozcaada, bayramda doldu taşıyor! (Görüntülü haber)
Bozcaada, Ramazan bayramı tatilinde turistlerin akınına uğradı. GESTAŞ, her ne kadar iki feribotla aralıksız sefer yapsa da Geyikli’de araç kuyruğu zaman zaman 2 kilometreyi aştı. Bazı turistler GESTAŞ’ın yetersizliğinden şikayet ederek araçlarını Geyikli’de bıraktı. Bozcaada’da da yaşanan izdiham nedeni ile plajlar erken saatlerde dolunca, plajlara havlu atacak yer bile kalmadı. Ayrıca adadaki tüm otoparklar dolunca, bazı sürücler araçlarını park edecek yer bulamadı.

Mobil Reklam

Bozcaada, bayramda doldu taşıyor! (Görüntülü haber)
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Bozcaada’da Ramazan Bayramı tatili beklenildiği gibi yine çok yoğun bir şekilde geçiyor. Bayramın 2. günü de Bozcaada’ya gelmek isteyen turistler Geyikli’de uzun süre araç kuyruklarında bekledi. Geyikli iskelesinde zaman zaman 2 kilometreyi aşan kuyruklar nedeni vatandaşlar, GESTAŞ’ın yetersiz olduğunu ifade ederek GESTAŞ’a sert tepki gösterdi. Bazı sürücüler ise araçlarını Geyikli’de bırakarak adaya yaya olarak geldi. Bu arada GESTAŞ’ın “Düdüklü Tencere” lakabı ile anılan “Mavi Körfez” adlı yeni gemisinin yine 40-45 dakikada seferini tamamlayabildiği iddia ediliyor.

Bozcaada Haber, bayram yoğunluğunu plajlardan, sokaklardan, restoranlardan görüntüledi.

İşte havadan çekim desteğinin de olduğu özel görüntülü haberimiz

KUMSALLARDA YER KALMADI

Bayram yoğunluğunun en çok görüldüğü yerlerin en başında ise Ayazma Plajı bulunuyor. Tatil başladığı günden bu yana Ayazma Plajı’nda şemsiyeler ve şezlonglar sabah 10.00’dan itibaren tamamen dolmaya başlıyor. Şezlong ve şemsiyenin dışında yeme-içme tesislerinin bulunduğu tek plaj olan Ayazma’da park yeri kalmayınca, Ayazma’nın tepe kısımları bile park yeri haline döndü.

Ayrıca ada merkezine araç girişinin yasaklanması ile birlikte bu yoğunlukta bile ada merkezi rahat nefes aldı. Ancak aşırı yoğunlukla birlikte adadaki tüm otoparklar doldu. Yaşanan bu durum sonrasında bazı araç sahipleri araçlarını park edecek yer bulamadı. Araçlarını park edecek yer bulamayınca ara sokaklarda evlerin ve işletmelerin önüne park eden araçlar zaman zaman trafiği de sıkıştırdı. Bu durum aynı zamanda ev ve işletme sahipleri ile araç sahipleri arasında tansiyonu da yükseltti.

Tatil boyunca akşamları ise sahildeki ve Rum Mahallesi’ndeki restoranlar da tıklım tıklım doldu. Zaman zaman rezervasyon yaptırmadan restoranlara giden tatilciler yer bulmakta zorluk çekti. Restoranların ardından tatilciler gece eğlenmek için kafe ve barlara akın etti. Ancak polis gece 01.00’den itibaren eğlence mekanlarına uyarılarda bulundu. Belediye tarafından işletilen Salhane’de ise müzik, polisin uyarıları nedeni ile 02.00’de kapandı. Bunun üzerine bazı tatilciler, müziğin mekan dışına çıkmadığını iddia ederek polisin 02.00’de müziği tamamen kapatmasına sitem etti.

 

Bu arada İlçe Emniyeti’ne Çanakkale’den takviye Yunus Polis ekipleri gönderildi. Tatil boyunca motorsikletleri ile adada görev yapan Yunuslar, asayiş ve trafik yönünden denetimlerde bulunuyor.

Bozcaada’da yaşanan aşırı yoğunluğa rağmen en çok sevindirici olay ise, kaza ve kavga gibi herhangi bir adli vakanın yaşanmaması oldu.

 




Bu haber 10743 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

BahadırPeksezer
06-07-2016 22:47:00
Madem ada içine araç almıyorsunuz otoparkınız da yeterli değil bu durumda Belediye merkez dışına otopark yapıp merkrze shutle servis düzenlemeli. Bunu merkezdeki perakende ticari işletmeler desteklemeli.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ