Bugun...


kostasalto

Eski Kaymakam İbrahim Çenet'e övgü
2007-2012 yılları arasında Bozcaada Kaymakamlığı yapan İbrahim Çenet, şu an görevini sürdürdüğü Hakkari’nin Yüksekova halkı tarafından çok seviliyor. Radikal yazarı Oral Çalışlar da konuyu köşesine taşıyarak, “Valinin kötüsü Edirne’de, Kaymakamın iyisi Yüksekova’da” diye yazdı.

Mobil Reklam

Eski Kaymakam İbrahim Çenet'e övgü
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Yaklaşık 2 aydır görevde bulunduğu ilçede halkla iç içe olduğu söylenen Yüksekova Kaymakamı İbrahim Çenet basında da adından söz ettiriyor. Bozcaada’nın bir önceki Kaymakamı İbrahim Çenet, görevde bulunduğu Yüksekova’da halkın sorunları ile yakından ilgilenmesi, düğünlere ve cenazelere de sürekli katılması ilçe halkı tarafından memnuniyetle karşılanıyor. Son zamanlarda Kobani eylemleri nedeni ile sık sık protestoların ve çatışmaların yaşanması nedeni ile ortamın bir hayli gergin olduğu Yüksekova’da, bir protesto sırasında polis panzerlerinden ağır küfürler gelmesi nedeni ile ve küfürlerin de kameralara yayınlanmasının ardından Kaymakam Çenet Yüksekova halkından özür dileyerek küfreden polisin açığa alındığını duyurmuştu. Kaymakam Çenet, bu yaklaşımı ile birçok haber sitesine de konu olmuştu.

ÜNLÜ YAZAR KÖŞESİNDE YER VERDİ

Radikal Gazetesi'nde yazılarına devam eden Oral Çalışlar dünkü köşesinde, İsrail’in Mescid-i Aksa’ya yaptığı saldırıya kızıp Edirne Büyük Sinagogu’nu ibadete açmayacağını açıklayan Edirne Valisi ile Yüksekova Kaymakamı Çenet’i değerlendirdi. Oral Çalışlar yazının başlığında ise, “Valinin kötüsü Edirne’de, Kaymakamın iyisi Yüksekova’da” ifadelerini kullandı. Edirne Valisinin bu tavrına sitem eden Çalışlar, Vali'nin davranışlarını olumsuz bir şekilde değerlendirirken, Çenet hakkında ise, “ülkemizin en çok gösteri yapılan ve en çok kayıpların verildiği Yüksekova'da sevilen bir bürokrat” değerlendirmesini yaptı.

Çalışlar, yazının sonunda ise Yüksekova’daki gazetecilerin kendisine gönderdiği Çenet hakkındaki olumlu mektuplardan bahsediyor. Gazeteciler mektupta ilk defa böyle bir Kaymakam gördüklerini ve kısa zamanda halk tarafından çok sevildiğini anlatıyor. Bir gazeteci ise Kaymakam Çenet'in ayrıca Yüksekova'da açılım sürecine çok uygun bir yapıya sahip olduğuna vurgu yapıyor.

 

ORAL ÇALIŞLAR'IN ÇENET HAKKINDAKİ YAZISININ TAMAMI >TIKLAYIN>




Bu haber 7593 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR
3 Yorum

hakiki öz adalı :)
30-11-2014 01:50:00

Ben de sewiyorum eski kaymakamı ne var? çakma adalı senin kesin bi çıkarın vardı olmadı :) çakma adalı seni :)

serhat
29-11-2014 18:45:00

Bir adamı herkes yüzde yüz sevecek diye bir şey yok. O herkesin kendi meşrebine göre de değişir. Ama ben seviyordum.

Adalı
28-11-2014 03:17:00

İbrahim ÇENET i seven bir tane adalı ya rastlamadım. Seven varsa yazsın lütfen.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ