Bugun...


kostasalto

Bozcaada'dan Çanakkale ve Gökçeada'ya deniz otobüsü seferleri başlatılacak
GESTAŞ, internet sitesinden Gökçeada-Bozcaada ve Çanakkale-Bozcaada arasında deniz otobüsü seferleri başlatacağını açıkladı.

Mobil Reklam

Bozcaada'dan Çanakkale ve Gökçeada'ya deniz otobüsü seferleri başlatılacak
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

GESTAŞ, bugün internet sitesinden Cuma günleri Gökçeada-Bozcaada ve Çanakkale-Bozcaada arasında deniz otobüsü seferleri koyduğunu açıkladı. Şu an için GESTAŞ’ın internet sitesinde Cuma günleri Gökçeada’dan Bozcaada’ya 07.00’da, Bozcaada’dan Gökçeada’ya ise 18.10’da sefer yapacağı gözüküyor.  12 Şubat'ta başlayacağı açıklanan Çanakkale-Bozcaada  deniz otobüsü seferleri ise  Cuma günleri, Çanakkale’den Bozcaada’ya 17.00'da, Bozcaada’dan Çanakkale'ye ise 08.10'da yapılacak.

 

Seferlerin şu an için hangi tarihte başlayacağı belirtilmezken, Bozcaadalı vatandaşlar, Cuma günleri 18.10’da Bozcaada’dan Gökçeada’ya yapılacak seferlerin Gökçeada’yı günübirlik ziyaret edilmesine olanak sağlamadığından sefer saatlerinden memnun olmadığını dile getiriyor.

 




Bu haber 4945 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Ayazma
10-02-2016 10:55:00
Öncelikle Bozcaada haberi Gestaşa karsi en çok mücadele eden tavrindan dolayi kutluyorum ancak bu islerin sadece haberler degil yonetimin ve halkin daha sert tutumuyla cozulebilecginin de inancındayım

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ