Bugun...


kostasalto

Dikilitaş faciası
Dikilitaş faciası     Bozcaadaspor, deplasmanda karşılaştığı Dikilitaş’a 4-0 mağlup oldu.     Bozcaadaspor, Bölgesel Amatör Lig (BAL) 11. Grup 22. hafta mücadelesinde Dikilitaş ile karşı karşıya geldi. Maça oldukça tutuk ...

Mobil Reklam

Dikilitaş faciası
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Dikilitaş faciası

 

 

Bozcaadaspor, deplasmanda karşılaştığı Dikilitaş’a 4-0 mağlup oldu.

 

 

Bozcaadaspor, Bölgesel Amatör Lig (BAL) 11. Grup 22. hafta mücadelesinde Dikilitaş ile karşı karşıya geldi. Maça oldukça tutuk başlayan siyah beyazlılar 20. dakikada geriye düştü. Rakibine orta sahada üstünlük kuramayan Bozcaadaspor, gol yollarında da etkili olamayınca ilk yarı 1-0 Dikilitaş üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarıda ise sahada agresif bir oyun sergileyen bir Dikilitaş vardı. Rakibinin sağlı sollu atakları karşısında oldukça zorlandığı gözlenen Bozcaadaspor 67 ve 70. dakikalarda arka arkaya gelen gollerle oyundan iyice düştü. Maçın son dakikalarında kalesinde bir gol daha gören siyah beyazlı ada ekibi sahadan 4-0’lık farklı bir skorla mağlup olarak ayrıldı.

 

 

TARAFTARDAN TAM DESTEK

 

 

Maçın Bozcaada adına en anlamlı tarafı ise seyircinin verdiği destekti. Birçok Bozcaada sevdalısı takımına destek vermek için Beşiktaş Çilekli Spor Kompleksi’ne akın etti. Takımını İstanbul deplasmanında yalnız bırakmayan taraftarlar, maç boyunca tezahürat yaparak desteklerini gösterdi.
Bozcaadaspor, bu maçta aldığı mağlubiyet ile 22 maç sonunda 32 puanda kaldı. Yeni Çanspor’un sahasında Armutlu’ya sürpriz bir şekilde 1-0 yenilmesi siyah beyazlıların umutlarını sürdürmesini sağladı.

 




Bu haber 1879 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ