Bugun...


kostasalto

Muharrem Sabancı hayatını kaybetti!
Bozcaadalı Muharrem abi, hayata gözlerini yumdu.

Mobil Reklam

Muharrem Sabancı hayatını kaybetti!
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Bozcaada’da uzun yıllardır balıkçılık yapan ada halkından Muharrem Sabancı, bugün öğle saatlerine doğru tedavi gördüğü Kepez Araştırma Hastanesi’nde hayatını kaybetti. Şahende Sabancı’nın eşi olan 1955 doğumlu Muharrem Sabancı’nın cenazesi yarın Bergaz’da öğle namazına müteakip kılınacak namazın ardından Bergaz Mezarlığına defnedileceği öğrenildi.

 Acı haber kısa zamanda adaya ulaşarak tüm ada halkını ve sevenlerini derinden üzdü.

 

Bozcaada Haber Muharrem abiye rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diler.




Bu haber 6355 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR
2 Yorum

özkan Tunc
20-02-2016 11:24:00

ALLAH RAHMET ETSİN MEKANİ CENNET OLSUN yukaridada bir abimiz guzel seyler yazmis kendisini cokiyi tanimam ama uzaktan akrabayiz kardesinin esi teyzem olur Allah arkada kalablarina sabir versin ..

Serdar Eroğlu KAZ
19-02-2016 23:47:00
llah gani gani rahmet eylesin... Muharrem Abi park kahvesinin limanı gören masasında oturur ufka bakardı. İki dirseğini de masaya koyar sağ elindeki sigarayı bir hışımla içerdi. Sadece sigarayı söndürürken kısa bir süre yaslanırdı arkasına ve sonra tekrar dirseklerini masaya koyar ufka bakmaya devam ederdi. Oradan geçerken kafamla selam verirdim. Tok sesiyle Serdaaaaar der başka da bir şey söylemezdi. Ne de olsa tıfılız. Ada tecrübesine dayalı çok fazla muhabbete girmek manasızdı. Ama Babam, Dayı, bir araya geldiklerinde masanın biraz uzağında durur ettikleri muhabbetleri dinleme fırsatı bulurdum. Hepsi de iyi denizciydi kendilerine göre ve atışırlardı. Kahkahalar birbirini kovalar biri diğerinin söylediği ile dalga geçerdi. Bazen atışmanın dozu kaçar birisi kızar masadan kalkardı. Ama Bozcaada burası küskünlük olmaz. Aynı takımı aynı yerde birkaç gün sonra tekrar görürdük... Bir hayat gider anıları biz ölene kadar devam eder. Sonra yavaş yavaş silinir. Aynı akıbeti yaşayacağız. Belki

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ