Bugun...


kostasalto

CHP'den Bozcaada'da mevsimlik çalışan emekçilere oy uyarısı!
CHP Bozcaada İlçe Örgütü, 14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri için çalışmalarını hızlandırdı. 1 aydır sürdürdüğü çalışmaların ardından CHP Bozcaada İlçe Başkanı Gülay Elbir Uslu başkanlığında bir araya gelen partililer, seçim döneminde Bozcaada’da çalışan mevsimlik emekçiler için uyarıda bulundu.

Mobil Reklam

CHP'den Bozcaada'da mevsimlik çalışan emekçilere oy uyarısı!
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Cumhuriyet Halk Partisi Bozcaada İlçe Yönetim Kurulu, bir aydır yaptığı seçim hazırlık çalışmalarının ardından Cumartesi günü (24 Mart) geniş katılımlı örgüt içi bilgilendirme toplantısı yaparak seçim hazırlıklarına başladı.

Toplantıda partililer, sandık örgütlenmesi ve seçim güvenliğinin sağlanması ile ilgili gerekli çalışmaların yapılması kararı aldı.

Toplantıda CHP Bozcaada İlçe Başkanı Gülay Elbir Uslu, yapılması gereken en önemli şeyin adaya gelen mevsimlik çalışanların ve bahar/yaz aylarında adada ikamet edenlerin oylarını kullanabilmesi için ikametgâhlarının mutlaka Bozcaada’ya aldırılması ve bununla alakalı ivedilikle çalışmalara başlanması gerektiğini belirtti.

 

 

Örnek Başvuru: Örnek başvuru:
…………………………….(İkamet sahibi kişinin adı) adresi olarak görünen …………………………………………….…(e-devletten adres) Bozcaada / Çanakkale - NVİ Adres No: ……………………….. - adresine almak istediğini söyleyerek bir dilekçe oluşturulması gerektiği belirtildi.


CHP İlçe Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada konu hakkında sorular, destek talebi için Hüseyin Durmuş’u veya Emrah Ataol’un aranabileceği belirtildi.




Bu haber 1370 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ