Bugun...


kostasalto

Bozcaada’da 100 kişiye kalp taraması
  Bozcaada’da 100 kişiye kalp taraması   Tanınmış göğüs ve kalp-damar cerrahisi profesörü Coşkun İkizler, Bozcaada Sağlık Merkezi’nde belediyenin katkıları ile gönüllü olarak iki gün boyunca ücretsiz muayene ...

Mobil Reklam

Bozcaada’da 100 kişiye kalp taraması
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

 

Bozcaada’da 100 kişiye kalp taraması

 

Tanınmış göğüs ve kalp-damar cerrahisi profesörü Coşkun İkizler, Bozcaada Sağlık Merkezi’nde belediyenin katkıları ile gönüllü olarak iki gün boyunca ücretsiz muayene yaptı.

 

Çarşamba ve Perşembe günler tam mesai yaparak 100 kişinin kalp taramasını yapan Prof. Dr. Coşkun İkizler, bununla sınırlı kalmayarak Bozcaada Sağlık Merkezi’nde akut gelişen hadiseler için gerekli bazı aletlerin bağışlanmasını sağlayacak. İkizler, hemen tedavi edilmesi gereken hastalarda kullanılacak aletleri yetkililer ile görüşerek en kısa zamanda adaya getirme sözünü de verdi. Prof. Dr. Coşkun İkizler, adalı bazı hastaların ameliyat olması gerektiğinin de altını çizerken, “Bu hastalar benim çalıştığım yere gelirse ameliyatını da ben yaparım” diye konuştu.

 

Başkan Dr. Hakan Can Yılmaz  ”Prof. Dr. Coşkun tatile geldiği adamızda bizleri kırmayarak vaktini Bozcaada Halkının sağlığı için ayırdığı için kendisine çok teşekkür ederiz.Bundan sonra bu tür uygulamaları Bozcaada halkı için devam ettireceğiz. Bu anlamda emeği geçen ve geçecek olan tüm  meslektaşlarıma şimdiden teşekkür ederiz  ” dedi.

 

HASTANENİN EKSİKLERİ GİDERİLECEK

 

Prof. Dr. Coşkun İkizler, hastaneyi Bozcaada Belediye Başkanı Dr. Hakan Can Yılmaz ile birlikte gezerek, merkezde ne eksik var, ne gelmeli konusunda fikir alış verişinde bulundu. Getirilecek aletler konusunda personele eğitim verilmesi gerektiğini vurgulayan Prof. Dr. Coşkun İkizler, “Örneğin; ultrason cihazının kullanımı için gerekirse buradaki personeli eğitime gönderebiliriz” dedi.

 

Bozcaada halkı, iki gün boyunca tam mesai yaparak 100 kişinin kalbini kontrol eden Prof. Dr. Coşkun İkizler ve bu organizasyonun yapılmasını sağlayan Bozcaada Belediye Başkanı Dr. Hakan Can Yılmaz’a teşekkür ederken, böyle bir uygulamadan dolayı çok memnun olduklarını dile getirdiler.




Bu haber 2119 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ