Bugun...


kostasalto

İYİP İlçe Başkanı Çebi görevinden istifa ederek adaylığını açıkladı
2018’de Bozcaada’da İyi Parti’yi kuran ve 5 yıldır partisinin ilçe başkanlığı koltuğuna oturan Cevdet Çebi, 2024 Yerel Seçimleri’nde Bozcaada Belediye Başkanı adayı olmak için ilçe başkanlığı görevinden istifa etti. Böylelikle önümüzdeki yerel seçimde adaylığını ilk açıklayan isim olan Çebi’nin boşalan ilçe başkanlığı koltuğuna ise Aydoğan İnce getirildi.

Mobil Reklam

İYİP İlçe Başkanı Çebi görevinden istifa ederek adaylığını açıkladı
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

5 yıldır İyi Parti İlçe Başkanlığı ve İYİP’in belediye meclisindeki tek ismi Cevdet Çebi, 2024 Mart’ında gerçekleşecek yerel seçimlerde belediye başkanı aday adaylığı nedeniyle ilçe başkanlığı görevinden istifa ettiğini duyurdu. 2019 yerel seçimlerinde Bozcaada’da da İyi Parti, CHP ittifakı nedeniyle belediye başkanlığına aday çıkarmamışlardı.
İşte Çebi’nin o açıklaması:

Sayın İyi Parti Genel Başkanımız Meral Akşener,  önümüzdeki yerel seçimlere İyi Parti olarak il ve ilçelerde kendi adaylarımızla yarışacağımızı belirtmiştir.

Bu nedenle 5 yıldır sürdürdüğüm  ‘Bozcaada İyi Parti İlçe Başkanı’ görevimden yerel seçimlerde partimden aday adayı olacağımdan  istifa ediyorum. Görevimden istifa etmem nedeniyle boşalan İlçe Başkanı koltuğuna Aydoğan İnce getirilmiştir.




Bu haber 1341 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ