Bugun...


kostasalto

Çanakkale'de Bozcaada düğünü
Bozcaada gençlerinden Mehmet Bulut, uzun süredir birlikte olduğu Aslıhan Nesrin Azdemir ile dünya evine girdi. Çanakkale’de düzenlenen düğüne çiftin yakınlarının yanı sıra çok sayıda adalı vatandaşlar da katıldı.

Mobil Reklam

Çanakkale'de Bozcaada düğünü
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Çınaraltı Kafe’nin işletmecileri Safiye-Fikret Bulut çiftinin küçük oğlu Mehmet Bulut, uzun zamandır birlikte olduğu Aslıhan Nesrin Azdemir ile Cumartesi günü Çanakkale’de 286 Restoran’da düzenlenen tören ile dünya evine girdi. Genç çiftin nikahını ise Bozcaada Belediye Başkanı Dr. Hakan Can Yılmaz kıydı. Geceye çiftin yakınlarının yanı sıra çok sayıda adalı vatandaş da katıldı. Ayrıca Bozcaada’dan düğüne katılmak isteyenler için Bulut ailesi tarafından Cumartesi günü 16:00’da ve 18.00’da minibüs kaldırıldı. Ayrıca düğün sonrasında adaya dönmek isteyenler için ek feribot seferi düzenlendi.

286 Restoran’da düzenlenen gecede nikah töreni sırasında çiftin 7 şahidinin bulunması esprili anların yaşanmasına neden oldu. 

 

Çiftin yakınları ve davetliler gece geç saatlere kadar dans ederek eğlendi.

Fahri Bulut'un arkadaşı olduğu bilinen ve adada çevrilen "Bir küçük Eylül Meselesi" adlı filmde başrol oynayan ünlü oyun Engin Akyürek, düğüne çiçek gönderdi.




Bu haber 5473 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ