Bugun...


kostasalto

Bu Tango burada bitmez
Bu Tango burada bitmez   Bozcaada’daki bahar voleybol turnuvasında Tangocuların dansı devam ediyor. Kaymakamlığı bugün yenerek ateş hattına gönderen Son Tango, grubunda liderlik koltuğuna oturdu.   Bugün hafta sonuna ...

Mobil Reklam

Bu Tango burada bitmez
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Bu Tango burada bitmez

 

Bozcaada’daki bahar voleybol turnuvasında Tangocuların dansı devam ediyor. Kaymakamlığı bugün yenerek ateş hattına gönderen Son Tango, grubunda liderlik koltuğuna oturdu.

 

Bugün hafta sonuna girerken turnuvada heyecan doruktaydı. A grubunun ilk maçı Tenedos Korsanları ile Komando arasında geçti. Turnuvaya katılan Komando, Tenedos Korsanları karşısında aldığı mağlubiyet sonrası turnuvaya veda eden ilk takım oldu. Komandolar, oldukça başarılı performanslarına rağmen bugün A grubunda liderliğe oynayan Tenedos Korsanlarına karşı setlerde hâkimiyeti sağlayamayınca son maçında da 3 puanı kaybederek dört maçta 4 puan ile kupaya veda eden ilk takım oldu. Tenedos Korsanları ise Barış Zorlu’nun da maça girmesi ile takımı daha güçlü kılarak setleri 3-0 almayı başardı.

 

KAYMAKAMLIK ATEŞ HATTINDA

 

B grubunda ise gruptan çıkmak için mücadele eden iki takımın maçı hayati önem taşıyordu. Turnuvanın en heyecanlı maçlarından diyebileceğimiz bu maçta kazanan takım Son Tango oldu. Kaymakam Abdulgani Mağ ve İdris Durmaz oyunda etkili olurken bugün takımda Tarım Müdürü Mehmet Kavruk da yer aldı. Mehmet Kavruk takıma destek olsa da Kaymakamlık, Son Tango’ya setleri 3-1 verdi. Son Tango’da Ahmet Acar ve Osman Demirkol etkili oyun sergilerken Cevdet Çebi de takıma büyük katkı sağlayan isimlerdendi. Bu maçta Orhan Acar da aynı zamanda orta savunmada görev alırken maçta iyi olan isimler arasındaydı.

 

TANGOCULAR DANSA DEVAM

 

Böylelikle Son Tango 7 puana erişerek grup liderliğine oturdu ve gruptan çıkma yolunda büyük avantaj sağladı. Kaymakamlık ise 5 puanda kalarak gruptan çıkma şansı bir hayli zora soktu. Kaymakamlık şimdi Emniyet ve Jandarma arasında geçecek maçta Emniyet’in Jandarma karşısında puan almasını bekleyecek. Son maçını kazansa bile Emniyet Jandarma’dan puan alamadığı takdirde kupaya veda edecek. Jandarma ise toplandığı 6 puan ile grupta ikinciliğe yükselirken Emniyet ile oynayacağı maçtan 3 puan alması halinde puanını 9’a çıkartarak gruptan çıkan ikinci takım olabilecek.

 




Bu haber 1729 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ