Bugun...


kostasalto

Haydi Çocuklar!!
Şimdi 3 puan zamanı   Bozcaadaspor, pazar günü karşılacağı Vefaspor maçında 3 puan hedefliyor. Ligde 22 puanla 6. sırada bulunan siyah beyazlılar galibiyetten başka bir seçenek düşünmüyor.   Bölgesel ...

Mobil Reklam

Haydi Çocuklar!!
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Şimdi 3 puan zamanı

 

Bozcaadaspor, pazar günü karşılacağı Vefaspor maçında 3 puan hedefliyor. Ligde 22 puanla 6. sırada bulunan siyah beyazlılar galibiyetten başka bir seçenek düşünmüyor.

 

Bölgesel Amatör Lig 11. Grup’ta mücadele eden Bozcaadaspor ligin 16. haftasında İstanbul ekibi Vefaspor’u ağırlayacak. 15 maçta topladığı 22 puanla 6. sırada yer alan Bozcaadaspor ligde üst sıralara tırmanmak için sahadan 3 puanla ayrılmak zorunda. Vefaspor ise 20 puanla 9. sırada bulunuyor.

 

İki takımın geçen sezon Bozcaada’da oynadıkları maçta siyah beyazlılar rakibini 3-2′lik skorla mağlup ederek evine göndermişti. Sezonun ilk yarısında İstanbul’da oynanan maçı ise Vefaspor 2-0 kazanmıştı.

 

Bozcaadaspor bu hafta 5 golle takımın en golcü oyuncusu Fatih Demir’e güveniyor. Fadıl Kurt yönetimindeki ekipte Günay Şen kırmızı kart cezalısı olduğu için bu hafta forma giyemeyecek.

 

 




Bu haber 1796 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ