Bugun...


kostasalto

Kaymakam Yeşilkuş, başarılı minik judocuları ağırladı
Bozcaada Kaymakamı Abbas Yeşilkuş, geçtiğimiz günlerde Çanakkale’de 18 Mart etkinlikleri kapsamında düzenlenen Judo turnuvasında 14 madalya kazanan 11 minik sporcuyu makamında ağırlayarak bütün sporculara hem başarı belgesi taktim etti, hem de çeşitli hediyeler verdi.

Mobil Reklam

Kaymakam Yeşilkuş, başarılı minik judocuları ağırladı
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz hafta Tuğrul Atak’ın minik judo öğrencileri, Çanakkale’de 18 Mart etkinlikleri kapsamında düzenlenen özel turnuvada büyük başarı elde etmişti. Turnuvaya katılan 11 minik sporcularımızın hepsi turnuvadan madalya kazanarak toplamda 14 madalya ile en başarılı takım olarak adaya dönmüşlerdi.

 

Bugün ise Bozcaada Kaymakamı Abbas Yeşilkuş, minikleri başarılarından ötürü makamında ağırladı. İlçe Milli Eğitim Cengiz Demir ,Judo eğitmeni Tuğrul Atak,  Bozcaada Spor, Kültür ve Sanat Derneği yöneticisi Ahmet Aral’ın yanı sıra İstiklal İlkokulu Müdürü Emine Arslan ve İstiklal Ortaokulu Müdürü Bilge Kavlak’ın da katıldığı görüşmede Kaymakam Yeşilkuş, ilk olarak meyve suyu ve kek ikramında bulundu. Ardından 11 minik sporcuya elde ettiği başarılarından dolayı başarı belgesi takdim eden Kaymakam Kuş, ayrıca bütün sporculara hediye verdi. Ayrıca Kaymakam Yeşikuş, judo eğitmeni Tuğrul Atak’a da başarı sertifikası takdir ederken, Judo’yu Bozcaada’ya getiren eski Balkan Şampiyonu Bilge Doğru’yu da ihmal etmeyerek kendisine de bir başarı sertifikası sundu. Ancak Bilge Doğru’nun adada olmamasından ötürü başarı sertifikası Ahmet Aral’a verildi.

 

Kaymakam Yeşilkuş, miniklere başarı sertifikası ve hediyelerini verdikten sonra yaptığı açıklamada, öğrencilerin başarılarından dolayı hem mutlu olduğunu hem de gurur duyduğunu belirtti. Sporun sağlık ve ahlak açısından da çok önemli olduğuna vurgu yapan Kaymakam Yeşilkuş, öğrencilerden sporda olduğu gibi derslerinde de başarılı olmalarını beklediğini ifade etti.




Bu haber 3427 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ