Bugun...


kostasalto

Bozcaada Kent Konseyi ofisi açıldı
Bozcaada Kent Konseyi ve Kent Konseyi Mahalle meclislerinin geçen hafta sonu hava muhalefeti ile ertelenen etkinlikleri bu hafta sonu gerçekleşti. Aynı zamanda konseyinin yeni ofisi de açıldı.

Mobil Reklam

Bozcaada Kent Konseyi ofisi açıldı
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Kent Konseyi ofis açılışı Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz ve Belediye meclis üyeleri, Kent Konseyi Meclis Başkan ve üyeleri ile halkın katılımıyla geçtiğimiz Pazar günü gerçekleşti. Kent Konseyi Başkanı Öznur Evergen açılışta, “Hepimize hayırlı olsun. Birlikte çalışıp, birlikte üretip, birlikte paylaşacağız.” dedi.

Konuşmanın ardından mahalle meclislerinin de katılımıyla açılış kurdelesi kesildi.Kent Konseyi ofis açılışının ardından Alaybey ve Cumhuriyet Mahallesi Meclislerinin ortak projesi olan “Sevgilimiz Sizsiniz” etkinliği için Zübeyde Hanım Park Kahvesi’ne geçildi. Daha önce Sevgililer Günü olan 14 Şubat’ta yapılması planlanan fakat hava muhalefeti nedeniyle ertelenen etkinliğe adalılar ilgi gösterdi.

Halkın yoğun ilgi gösterdiği etkinliğe Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz’ın yanısıra Bozcaada Kaymakamı Abbas Yeşilkuş da katıldı. Konuşmaların etkinliğe katılanlara pilav ikramı yapıldı.




Bu haber 2370 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ