Bugun...


kostasalto

TİP'in Belediye Başkan Adayı Aykut Turgal
Türkiye İşçi Partisi (TİP) 31 Mart Yerel Seçimleri için tarihinde ilk kez Bozcaada'dan belediye başkan adayı çıkarıyor. TİP Genel Merkezi tarafından yaklaşık 1 saat önce Aykut Turgal'ın Bozcaada Belediye Başkanı Adayı olduğu açıklandı. Geçen ekim ayında İbrahim Günel ile birlikte CHP'den istifa eden ve TİP'e geçen 38 yaşındaki meclis üyesi Turgal mecliste de muhalif çıkışları ile biliniyor.

Mobil Reklam

TİP'in Belediye Başkan Adayı Aykut Turgal
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Son milletvekili seçimlerinde Bozcaada’da 146 oy ile sürpriz şekilde adada 4. parti olan Türkiye İşçi Partisi, tarihinde ilk kez Bozcaada'dan belediye başkan adayı çıkardı. Geçen 17 Ekim'de  meclisin diğer muhalif ismi İbrahim Günel ile birlikte CHP'den istifa ederek TİP'e geçen meclis üyesi Aykut Turgal, Göksel İğdeli ile birlikte TİP'ten belediye başkanlığı için adaylık başvurusu yapmıştı.

TİP Genel Merkezi  saat 21.00 sıralarında Aykut Turgal'ı partisinin Bozcaada Belediye Başkan Adayı olarak duyurdu.

Bozcaadalı ve ailesi ile birlikte adada işletmecilik de yapan Aykut Turgal, Uludağ Üniversitesi Maliye mezunu. Mezun olduktan sonra İstanbul ve çeşitli illerde özel sektörde tecrübe edinen Turgal, 2019 seçimlerinde CHP'nin belediye meclisine seçildi. 3 sene önce belediyeden emekli olan Yazı İşleri Müdürü Hakkı Turgal ve Emine Turgal'ın oğulları Aykut Turgal mecliste de sık sık kendi partisine ve belediye başkanına yönelik eleştirileri ile öne çıkıyordu.

 

 

 




Bu haber 1139 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ