Bugun...


kostasalto

Bozcaada'ya "Halk Kart" uygulaması
Başkan Yılmaz adalı kadınlara yönelik düzenlenen gecede yaptığı konuşmada, önümüzde ki dönemde Halk Kart uygulaması ile adada yaşayan halk belediyenin tüm imkanlarından indirimli bir şekilde yararlanacağını açıkladı.

Mobil Reklam

Bozcaada'ya "Halk Kart" uygulaması
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Belediyenin adalı kadınlara yönelik düzenlediği gecede kadınlara konuşan başkan Yılmaz, gelecek yıl belediyenin yapacağı “Halk Kart” projesi ile başta ulaşım gibi bütün hizmetlerinden yarı yarıya yararlanacağın müjdesini verdi. Yılmaz, projenin detaylarını ise önümüzdeki son baharda açıklayacağını ifade etti.

 

ULAŞIM ZAMMINI KADINLARA SORDU

 

Gecede adalı kadınlara konuşan Başkan Yılmaz, “Halk Kart” projesinin müjdesini vermeden önce geçtiğimiz günlerde Bozcaada Haber tarafından eleştirilen %20’lik otobüs zammını sordu. Kadınlara, “Belediye otobüsünün fiyatlarından şikayetçi olan var mı” diye soran Yılmaz’a kadınlardan bir cevap gelmedi.  Bu yıl benzine zam gelmediği halde %20 gibi oranla 2 TL ulaşıma zam yapan Başkan Yılmaz, kadınlara geçen yıl zam yapılmadığını hatırlattı.

İsmini vermek istemeyen adalı bir kadın ise  Bozcaada Haber’e Başkan Yılmaz’ın geçtiğimiz gün GESTAŞ Müdürü Volkan Uslu’ya sunduğu raporda yer alan, “Ada halkına ulaşım ücretsiz olmalı; bu sağlanamaz ise sadece maliyetine ulaşım sağlanmalıdır. GESTAŞ tekel olduğu için amme hizmeti yapmakta” maddeleri hatırlatarak, belediyenin otobüsü fiyatları ile Geyikli vb firmaların da aynı ücrette olması ironi olarak değerlendirdiğini ifade etti. 

Ayrıca yaklaşık bir ay önce Bozcaada Haber'in gündeme getirdiği, kışın adalılara yolculuk ücretinin indirimli veya ücretsiz olması gerektiğine dair yaptığı haber sonrası Başkan Yılmaz herhangi bir açıklama yapmamıştı. Ama bu toplantıda adalıların sonbahardan itibaren "Kent Kart" sonrası indirimli yolculuk yapacak olmasını açıklaması da "Keşke Başkan Kent Kart'i beklemeden, sezon açılmasına kısa bir sure kala bu indirimi uygulasa, zorlu geçen kış şartları sonrasında adalilara jest yapsa" düşüncesi akla geldi...




Bu haber 3738 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ