Bugun...


kostasalto

Bozcaada'da yağmur çilesi
Her yıl olduğu gibi yine Bozcaada’da yağışlı havaların etkisi ile elektrik kesintileri yaşanmaya başlandı.

Mobil Reklam

Bozcaada'da yağmur çilesi
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Dün gece yağmurun etkisini arttırması ile birlikte ada genelinde yine zaman zaman elektrik kesintileri yaşandı. Gece saat 23.00 sularında başlayan elektrik kesintileri Bozcaada UEDAŞ  (Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş) yetkililerinin müdahalesi ile kısa sürede giderildi.  Elektrik kesintisinin ise sebebi adadan kaynaklanmadığı belirtildi. Ancak her yıl kış aylarında yağışla birlikte sık sık elektrik kesintisi yaşanması ada halkının tepkisine neden oluyor.

 

ADALI FUTBOL SEVERLER İSYAN ETTİ

Dün gece şiddetini arttıran yağışlı hava ve elektrik kesintisi futbol severleri de isyan ettirdi. UEFA Avrup Ligi’nde mücadele eden Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin maçlarını izlemek için Zübeyde Hanım Park Kahvesi’ne gidenler adeta isyan etti. İlk önce Lokomotiv Moskova -Beşiktaş maçının ikinci yarısı başladığı sıralarda, artan yağışın etkisi ile Zübeyde Hanım Park Kahvesi’nin her yerinden yağmur suları akmaya başladı. Geçtiğimiz yıl yerel seçimlerden bir ay önce belediye tarafından tamamen yıkılıp yenilenen Zübeyde Hanım Park Kahvesi’nin çatısından akan yağmur suları, maç yayını yapan elektrikli aletlere temas edince yayın yapılamadı.

Yaşanan bu olayın ardından talihsizlik bu kez de Fenerbahçelileri buldu. Beşiktaş maçının ardından oynanan Fenerbahçe-Ajax maçının ikinci yarısında, ada genelinde elektrik kesintisi yaşandı. Maçın önemli dakikalarının elektrik kesintisi nedeni ile izleyemeyen taraftarlar, her yağmur sonrası sık sık yaşanan elektrik kesintilerine isyan etti. 

-

 




Bu haber 2692 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ