Bugun...


kostasalto

Hakemlere takıldık
Hakemlere takıldık     Bozcaadaspor evinde Tekirdağspor’a 2-1 yenildi. Maça hakemlerin yanlış düdükleri damga vurdu.     Bozcaadaspor, Bölgesel Amatör Lig’in 23. haftasında sahasında Tekirdağspor ile karşı karşıya geldi. Maça etkisiz ...

Mobil Reklam

Hakemlere takıldık
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Hakemlere takıldık

 

 

Bozcaadaspor evinde Tekirdağspor’a 2-1 yenildi. Maça hakemlerin yanlış düdükleri damga vurdu.

 

 

Bozcaadaspor, Bölgesel Amatör Lig’in 23. haftasında sahasında Tekirdağspor ile karşı karşıya geldi. Maça etkisiz başlayan siyah beyazlılar, oyun hâkimiyetini rakibine kaptırdı. Tekirdağspor, müsabakanın ilk yarısını Erhan Soytürk ve Ufuk Hançer’in golleriyle 2-0 önde kapattı. İkinci yarıya ise hızlı başlayan taraf Bozcaadaspor oldu. Rakip sahayı abluka altına alan ada ekibi, bu sefer de hakemlerin kötü yönetimine takıldı. Bozcaada’nın hızlı gelişen atağında gelen gol yanlış ofsayt kararı sonucu iptal edildi. Ardından siyah beyazlılar 65’inci dakikada elle oynama sonucu kazandığı penaltıyı Batuhan ile gole çevirerek umutlandı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele 2-1’lik sonuçla konuk takım Tekirdağspor lehine sona erdi.

 

 

KURT: HAKEM MAÇI KATLETTİ

 

 

Maçın ardından açıklama yapan Bozcaadaspor Teknik Sorumlusu Fadıl Kurt, hakeme tepki gösterirken, “Bizim için hayati önem taşıyan bir maça 10-15 liginde maç yöneten hakemi veriyorlar. Maçı katletti, bariz golümüzü vermedi, penaltıda kırmızı kartı es geçti” diyerek isyan etti.

 

 

Kulüp Başkanı Osman Ataol ise maç sonu değerlendirmesinde, hakemlerin acemi olmasından dert yanarak kazanılan penaltı pozisyonunda kırmızı kart çıkmamasına tepki gösterdi.

 

 

Bu sonucun ardından Bozcaadaspor BAL Ligi 11. Grup’ta 23 haftayı 32 puanla 9. sırada kapattı. Siyah beyazlılar 6 Nisan’da lig lideri Edirnespor GK deplasmanına gidecek.

 

 

 

 

 

 

BOZCAADASPOR – TEKİRDAĞSPOR MAÇINDAN FOTOĞRAFLAR :  

 

 

 

 

 

 

 

 




Bu haber 1925 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ