Bugun...


kostasalto

Bozcaada’da Ata Demirer izdihamı
Bozcaada’da Ata Demirer izdihamı   Bozcaada Kitap Fuarı bugün ünlü komedyen ve sanatçı Ata Demirer’in imza gününde tıklım tıklım doldu. Hayranları, Demirer’in imza gününe yoğun ilgi gösterdi.   Ünlü ...

Mobil Reklam

Bozcaada’da Ata Demirer izdihamı
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Bozcaada’da Ata Demirer izdihamı

 

Bozcaada Kitap Fuarı bugün ünlü komedyen ve sanatçı Ata Demirer’in imza gününde tıklım tıklım doldu. Hayranları, Demirer’in imza gününe yoğun ilgi gösterdi.

 

Ünlü komedyen Ata Demirer, “Alaturka” adlı albümünün imza gününde Bozcaadalılar ve adaya tatile gelen hayranlarıyla buluştu. Bozcaada Kitap Fuarı’nda düzenlenen imza gününde adeta izdiham yaşanırken, sevenleri Ata Demirer’le fotoğraf çektirmek için yarıştı. Albüm imzalatanlar arasında İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Erbil Terbıyık ve İlçe Emniyet Amiri Mustafa Yaşar da vardı. İki kurum amiri, uzun yıllardır Bozcaada’da yaşayan ve adaya önemli katkılar sağlayan ünlü komedyen Ata Demirer’in imza gününe katılarak albüm imzalattılar.

 

“HAYALİMİ GERÇEKLEŞTİRDİM”

Ünlü komedyen Ata Demirer’in “hayalimi gerçekleştirdim” dediği Alaturka albümünün de yer aldığı eserleri için düzenlediği imza gününe yüzlerce hayranı katıldı. Demirer ayrıca Eyvah Eyvah filmlerini ve Tek Kişilik Dev Kadro adındaki stand up gösterisinin bulunduğu albümleri de imzaladı.

 

Demirer’in Alaturka albümünde “Peşrev-Osman Bey”, “Böyle Mi Esecekti”, “Hayat Budur”, “Değmen Benim”, “Dürüyemin Güğümleri”, “Enginde Yavaş Yavaş” gibi birçok parça bulunuyor.




Bu haber 3717 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ