Bugun...


kostasalto

SESİMİZE KULAK VERİLSİN!
Liman içi kısmında bulunan işletmeler, sahilin bakımsızlığı ve balıkçılara ait ağlarla, eşyaların birikmesi nedeni ile görüntü kirliliği oluştuğunu iddia ederek isyan ediyor. Dün tepkilerini Bozcaada Haber’e bildiren işletme sahipleri, Başkan Yılmaz’ın da bu konuda sahilin daha temiz olacağına, ağlar kaldırılarak yürüyüş yolları açılacağına ve geceleri karanlık nedeniyle aydınlatma yapacağına ilişkin söz verdiğini hatırlatarak uzun süredir bu konuda girişim yapılmadığını ifade etti.

Mobil Reklam

SESİMİZE KULAK VERİLSİN!
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Sahil kısmında bulunan işletme sahipleri, sahilde kullanılmayan balıkçılara ait ağlar, kasalar ve demir yığınları nedeniyle isyanda. Balıkçı barınağı yapıldığı halde hala birçok ağın görüntü kirliliğine neden olması ve belediyenin de bu konuda bir yaptırım uygulamamasına tepki gösteren esnaf, aynı zamanda yatları ile gelen konukların da bu konuda tepkili olduğunu ifade ediyor. Konu ile ilgili olarak Bozcaada Haber’e açıklama yapan bir esnaf, “İsteyen gelsin baksın buranın rezaletine. Gelen konukların bunlar ile karşılaşması ne kadar doğru? Başkan bize söz vermişti buraları yapmak için. Ayrıca geceleri çok karanlık olduğu için belediye aydınlatma da yapacaktı. Maalesef bir arkadaşımız kendi cebinden para harcayarak aydınlatma yaptırdı. Biz kimseden şikayetçi değiliz ama sesimize lütfen kulak versinler” dedi.

 

Ayrıca bölge esnafı, bir başka önemli konuda ise durumu ve taleplerini şöyle dile getirdi; “birkaç esnaf arkadaşımızla beraber, Başkan Yılmaz ile birkaç kez Alaybey Mahallesi’nde bulunan işletmeler için yön ve tabela talebinde bulunmuştuk. Cumhuriyet Mahallesi’nin her sokağını ve işletmesini gösteren tabelalar varken Alaybey’de hiçbir yerde yok. Bu konuda da belediyeden acil çözüm bekliyoruz.”




Bu haber 2567 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ